Csatlakozz hozzánk

Hírek

Tehetségkutató a Hungaroringen

Talmácsi Nap keretein belül keresik a jövő motorosait

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Forrás: Talmácsi Gábor Média

Első alkalommal rendezik meg augusztus 20-án a magyar motoros utánpótlás nevelés tehetségkutató programját, melynek helyszínéül szolgáló Hungaroring nem csak a gyerekeknek, hanem a szülőknek is sok érdekes programmal szolgál.

A Honda Hungary támogatásával megvalósuló eseményre ingyenes a belépés, így minden érdeklődő lehetőséget kap, hogy belekóstoljon a technikai sportok, elsősorban a motorozás rejtelmeibe. A rendezvény célja, hogy 2011-től évre-évre teret adjon azon tehetséges fiataloknak, akik érdeklődnek a motorozás iránt és szeretnének Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző nyomdokaiba lépni.

Az eseményen a Talmácsi Motorsport és a Hungaroring segítségével szakmai zsűri választja ki azon tehetségeket, akiket a legügyesebbeknek, legjobbaknak ítélnek a szakértők. A kiválasztott tehetségek lehetőséget kapnak egy ingyenes alapképzésre, ahol már a hivatásos sportolói életre, az élesben történő megmérettetésekre és a profi sportolói pályafutásra készítik fel őket. Talmácsi Gábor, Andrea Iannone, Johann Zarco és ifj. Tóth Imre mellett több hazai motorversenyző is jelen lesz a rendezvényen és dedikál az esemény ideje alatt, valamint – többek között – Honda autó-és motortesztelésre is lesz lehetőség.


Talma az utódját keresi majd augusztus 20-án a Hungaroringen…


Részletes program, illetve regisztrálási lehetőség a www.jovomotorosai.hu weboldalon

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending