Connect with us

Újdonság

Technika és dizájn: Spyke motoros farmerek

Itt a nyár, mikor egy rövid városi gurulásra nem akarunk feltétlenül teljes túra- vagy bőrszerelésbe bújni – ilyen esetekre kínál ideális megoldást a Spyke új, motoros farmerjaival

Published

on

spyke motoros farmerek
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Megfelelő védelmet biztosító, ráadásul divatos viselet a kollekció mindkét darabja. Az Aramid (kevlár) egy, az átlagosnál erősebb és strapabíróbb elasztikus farmer anyagból készült nadrág CE minősítésű térd- és lábszárprotektorokkal. Az oldalt, hátul és a térdeknél található Aramid betétek megerősített védelmet jelentenek egy esetleges csúszás esetén. Az oldalsó bélések kivehetőek, a térdnél elöl rugalmas részek, hátul sztreccs anyag garantálja a komfortérzetet. A 3 elülső és 2 zipzáras hátsó zsebbe pedig sok fontos dolgot bele lehet csúsztatni.

Aramid Jeans Man/Lady: 35.500 Ft (38-48 női, 46-60 férfi)

A Basic farmer egy látszólag még inkább utcainak kinéző, de természetesen ugyanúgy kifejezetten motoros használatra kifejlesztett darab, az előzőhöz hasonló tulajdonságokkal: a CE minősítésű térd- és lábszár protektorok, a kivehető oldalsó bélések, a 3 elülső zseb és 2 zipzáras hátsó zseb ebben is helyet kapott. A tervezők gondoltak a hölgyekre is, hiszen mindkét modell kapható női kivitelben, egészen kicsi, olasz 38-as (ez magyar 34-esnek felel meg) mérettől.

Basic Jeans Man/Lady: 26.000 Ft (38­-48 női, 46-60 férfi)

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu
Gyártó: http://www.spyke.it

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending