Csatlakozz hozzánk

Hírek

Team Toth – Qatar 1.nap

A Team Toth új dizájnja osztatlan sikert aratott

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Team Toth – Qatar 1.nap

Kezdetét vette a MotoGP 2009-es szezonja a katari éjszakában. Az egyetlen magyar alakulat, a Team Toth új dizájnja osztatlan sikert aratott és Tóth Imre csapatfőnök reméli, hogy az eredmények is legalább ennyire ütősek lesznek az idén!

Mint az bizonyára mindenkinek feltűnt, némi változás történt a futamok menetrendjében, azaz a mai napon (és eztán a jövőben) csak egy szabadedzés volt, amit holnap egy újabb követ majd, végül egyetlen időmérő edzés áll a versenyzők rendelkezésére, hogy eldöntsék a rajtsorrendet. Mindenkinek csak egy esélye van, úgyhogy komoly izgalmakra és várhatóan olykor meglepő rajtfelállásra számíthatnak mind a versenyzők, mind a nézők.

A sivatagi környezettől szokatlan módon az edzésnap előtti este komoly zápor söpört végig Dohán, amit erős szél váltott fel. A katari aszfaltcsík hátránya évek óta az a finom por, amely egyenletesen borítja be minden edzés elején a pályát. Erős szélben pedig garantált az utánpótlás, úgyhogy még az edzés végén is csúszkálnak a versenyzők. Ma sem alakult ez másként, a negyedliteres géposztály pilótáinak nagyon sokat kellett kockáztatniuk a pályán. Imi elégedett a motorjával, sok beállítást próbáltak ma, mert az IRTA teszt utolsó napján pár kérdés még nyitva maradt. Ezeket nagyjából sikerült tisztázni, így holnap mindenképpen előrébb szeretnének kerülni. Imi egyébként még egy LE motorral megy, az új Aprilia várhatóan Jerezre lesz meg.

Az erős szél és a por ellenére nagyon jól szerepelt a csapat olasz versenyzője, Mattia Pasini, aki a harmadikként zárta a mai edzést. Mattia teljesen elégedett a motorjával, nagyon tetszenek neki a szerelői is, jól érzi magát a csapatban, sőt, aktívan részt vesz a munkálatokban is, még a matricázásban is segített, amivel egyébként nem sokkal az edzés előtt lettek kész.
A holnapi edzéseket is ÉLŐBEN nézhetitek és szurkolhattok Imiéknek a motogptv.hu oldalon!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending