Csatlakozz hozzánk

Hírek

Team Suzuki beszámoló Paksról

.
Vasárnap hivatalosan is kezdetét vette a magyar motorcross szezon

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Vasárnap hivatalosan is kezdetét vette a magyar motorcross szezon

A paksi nyitányon négy versenyzővel képviseltette magát a Motocross Team Suzuki és megszületett az első győzelem is melyet Déczi Balázs a Suzuki Hollós versenyzője, tudhat magáénak.

Mx2

Déczi Balázs hozta a kötelezőt, bár az első futamban hibázott és harmadik lett, a második menetben magabiztosan nagy fölénnyel nyerte futamát és ezzel együtt a versenyt is. „Az első futamban kétszer is elestem, az első alakalommal ráadásul önhibámon kívül, így harmadik lettem. A második futam közepes rajtja után kicsit bealudtam és Simkó kikerült, majd egy kisebb csata után sikerült megelőznöm és utána már csak a saját tempómra figyeltem. A motorom tökéletesen működött, nagyon örülök a győzelmemnek.”

Nagy Alex remek teljesítményt nyújtott a hétvégén mindkét futamban a negyedik helyen végzett. „Sajnos egyik rajtom sem sikerült jól, és mire felküzdöttem magam az élmezőnyhöz bedurrant az alkarom, mindkét futamban. Ezt a problémát kell még megoldanom a bajnoki fordulókig. Széria motorral mentem a versenyen, mert a versenymotorom még nem készült el, így nagyon örülök a negyedik helyezésnek.”

Gaál Norbert, az első évét kezdte a profik között, sajnos Őt egy bukás vetette vissza a jó szerepléstől. „Nagyon izgultam a rajt előtt, még szoknom kell ezt a közeget. A tempómmal és a kondimmal úgy éreztem nem volt baj. Egy mély, homokos kanyarban elestem, és a sérült vállamra sikerült érkeznem, ezért feladni kényszerültem a versenyt. Az első bajnokira már ütőképes leszek.”

Mx1

Somlóvári Dániel a hétvégén egyetlen nagykategóriás versenyzőnk, remek iramot diktált, Danit apró hibái fosztották meg a dobogós szerepléstől mindkét futamban. „Az első futamban nagyon jól rajtoltam, majd a futam alatt kétszer is lefullasztottam a motort, emiatt nagyon dühös vagyok magamra, mert nem szoktam ilyen hibákat véteni. A második futamban szintén jól sikerült a rajtom, a harmadik helyen motoroztam, de egy mandinerben nagyon a tetején fordultam és átestem rajta nem kis tempónál. Megütöttem a térdem elég rendesen így feladni kényszerültem a futamot.”

Sajnos több versenyzőnk sérülés miatt nem tudott indulni ezen a futamon. Versenyzőink legközelebb április 5-én állnak rajthoz az első bajnoki fordulón Hódmezővásárhelyen.

Skoff Gábor
Motocross Team Suzuki

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending