Csatlakozz hozzánk

Hírek

Team Suzuki beszámoló Paksról

.
Vasárnap hivatalosan is kezdetét vette a magyar motorcross szezon

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Vasárnap hivatalosan is kezdetét vette a magyar motorcross szezon

A paksi nyitányon négy versenyzővel képviseltette magát a Motocross Team Suzuki és megszületett az első győzelem is melyet Déczi Balázs a Suzuki Hollós versenyzője, tudhat magáénak.

Mx2

Déczi Balázs hozta a kötelezőt, bár az első futamban hibázott és harmadik lett, a második menetben magabiztosan nagy fölénnyel nyerte futamát és ezzel együtt a versenyt is. „Az első futamban kétszer is elestem, az első alakalommal ráadásul önhibámon kívül, így harmadik lettem. A második futam közepes rajtja után kicsit bealudtam és Simkó kikerült, majd egy kisebb csata után sikerült megelőznöm és utána már csak a saját tempómra figyeltem. A motorom tökéletesen működött, nagyon örülök a győzelmemnek.”

Nagy Alex remek teljesítményt nyújtott a hétvégén mindkét futamban a negyedik helyen végzett. „Sajnos egyik rajtom sem sikerült jól, és mire felküzdöttem magam az élmezőnyhöz bedurrant az alkarom, mindkét futamban. Ezt a problémát kell még megoldanom a bajnoki fordulókig. Széria motorral mentem a versenyen, mert a versenymotorom még nem készült el, így nagyon örülök a negyedik helyezésnek.”

Gaál Norbert, az első évét kezdte a profik között, sajnos Őt egy bukás vetette vissza a jó szerepléstől. „Nagyon izgultam a rajt előtt, még szoknom kell ezt a közeget. A tempómmal és a kondimmal úgy éreztem nem volt baj. Egy mély, homokos kanyarban elestem, és a sérült vállamra sikerült érkeznem, ezért feladni kényszerültem a versenyt. Az első bajnokira már ütőképes leszek.”

Mx1

Somlóvári Dániel a hétvégén egyetlen nagykategóriás versenyzőnk, remek iramot diktált, Danit apró hibái fosztották meg a dobogós szerepléstől mindkét futamban. „Az első futamban nagyon jól rajtoltam, majd a futam alatt kétszer is lefullasztottam a motort, emiatt nagyon dühös vagyok magamra, mert nem szoktam ilyen hibákat véteni. A második futamban szintén jól sikerült a rajtom, a harmadik helyen motoroztam, de egy mandinerben nagyon a tetején fordultam és átestem rajta nem kis tempónál. Megütöttem a térdem elég rendesen így feladni kényszerültem a futamot.”

Sajnos több versenyzőnk sérülés miatt nem tudott indulni ezen a futamon. Versenyzőink legközelebb április 5-én állnak rajthoz az első bajnoki fordulón Hódmezővásárhelyen.

Skoff Gábor
Motocross Team Suzuki

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending