Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Hírek

Team Suzuki 2009

Juhász Dávid az Alpok-Adria Kupában és a Magyar Bajnokságban indul idén.

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A Magyar Suzuki Zrt. már évek óta meghatározó szereplője a magyar motorsportnak Team Suzuki nevű versenycsapatával. A Team Suzuki már az előző években is a tehetségek felkutatásával és támogatásával akart komoly sikereket elérni a gyorsasági versenysportban.

2008-ban szép sikereket értek el a csapat versenyzői itthon és külföldön egyaránt. Rizmayer Gábor a Német Bajnokságban és az Egyesült Államokban ért el kimagasló eredményeket, amíg a csapat legfiatalabb tagja Juhász Dávid a Suzuki GSX-R Európa Kupában jeleskedett, és e mellett az Alpok Adria mezőnyében is megcsillantotta tehetségét néhány futamon. Dávid kiemelkedő tehetségét mi sem bizonyítja jobban, mint az Suzuki GSX-R Európa Kupa doningtoni futamán megszerzett második hely. Így bátran állíthatjuk, hogy Juhász Dávid személyében egy újabb tehetség érett be a Team Suzuki szárnyai alatt.

Az idei esztendőben a csapat főnöke, Szabó Attila, kiemelt hangsúlyt fektet Dávid fejlődésére.

„Sokat várok idén Dávidtól, nagyon tehetségesnek tartom, megérett egy komoly nemzetközi szereplésre, sajnos az idei gazdasági válság minket is elért, de a sikeres Alpok-Adria szereplés után, jövőre szeretnénk Európa legkeményebb bajnokságaiban indítani. Szerencsére nagyon könnyű dolgozni vele, ezért is hosszútávra tervezzük pályafutását a Team Suzukinál.”

 A 16 éves fiú nagy lehetőség előtt áll, hiszen a Superstock 1000-es kategóriában állhat rajthoz a komplett Alpok-Adria Bajnoki versenysorozatban. Természetesen a Suzuki GSX-R 1000-t, amellyel felveszi a harcot neves ellenfeleivel, a Team Suzuki csapata készíti majd fel és szervizeli egész évben.

Juhász Dávid

Dávid az elmúlt években mutatott teljesítménye alapján a bajnoki címre is eséllyel pályázik. Egy jól sikerült 2009-es szezon ugródeszkaként szolgálhat számára egy még rangosabb nemzetközi mezőnybe.
De nem csak külföldön, hanem itthon is szurkolhatunk a fiatal versenyzőnek, hiszen az újonnan kiírt Magyar Bajnokságban is rajthoz áll majd a Superstock 1000 géposztályban. Elszántságát és küzdeni tudását ismerve nem éri be kevesebbel, mint hogy elhódítsa a bajnoki trófeát.
Egyetlen bánata van a 2009-es versenyszezont illetően, hogy nem indulhat itthon a Suzuki GSX-R Kupában, mivel a kupa idei versenyein nem indulhat profi versenyző, a márkakupát kizárólag amatőröknek írták ki a rendezők.

A Team Suzuki Magyarország ifjú tehetségét az alábbi támogatók segítik versenyzésében:

Magyar Suzuki Zrt., Erste Leasing, Motoros Akadémia, Suzuki gyári tartozékok, Go Fast Sports, Motul, Pirelli, Shoei, Gilles.Tooling, Bódis kipufogó és MOL

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
DeAgostini

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending