Csatlakozz hozzánk

Akciók

Te hol nézed a MotoGP-t?

Szenzációs akció a MAXCity jóvoltából a MotoGPhírek.hu oldalon!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

…Szenzációs akció a MAXCity jóvoltából a motogphírek.hu oldalon!

A jelenlegi helyzet szerint a 2009-es Motogp futamokat kizárólag a motogptv.hu oldalon láthatjátok élőben! Sem az M1 sem az Eurosport nem biztosít magyar kommentárral a futamokról élő közvetítést. Ezzel a rövid tájékoztatóval szeretnénk minden Moto GP kedvelőt, sportbarátot értesíteni, hogy a 2009-es év Gyorsasági Motoros Világbajnokság teljes évadát a tavalyi évhez hasonlóan élőben követhetik nyomon a www.motogptv.hu oldalon!

Most főtámogatónk a MAXCity ( a lakberendezés fővárosa Törökbálinton) jóvoltából egy rendkívüli akcióval szeretnénk hűséges és új előfizetőinknek egyaránt kedveskedni. Lehetőséget biztosítunk a gyorsasági motoros világbajnokság szerelmeseinek, hogy a 2009-es évi MotoGP futamainak élő közvetítését a motogptv.hu oldalon, jóval olcsóbban nézhessék egész évben! Az élő adásokhoz szükséges kódok csak most és csak a motogphirek.hu oldalon akár 50%-os kedvezménnyel rendelhetőek meg.

Vedd meg 2009. április 10-ig a motogptv.hu oldalhoz tartozó kódot, és nézd egész évben akár 50% kedvezménnyel a futamokat! Mi 3 mozijegy áráért egész éves szórakozást kínálunk!

Azok, akik a MotogpTV.hu oldalhoz tavaly rendelkeztek éves előfizetéssel, 50%-os kedvezménnyel, 4000 forintos áron kaphatják meg a 2009-es szezon futamaihoz szükséges kódokat. Új előfizetőink bevezető áron 5000 forintért juthatnak hozzá a kódokhoz.

A kódok hozzáférést biztosítanak a szabad edzésekhez, az időmérő edzésekhez, valamint a futamokhoz. Mindez élőben, magyar kommentárral! A versenynapok után pedig felvételről tekinthetitek meg a futamokat.

Ajánlatunk a 2009. április 10-én 18:00-ig megrendelt kódokra vonatkoznak! Akik pedig személyes szeretnék átvenni a kódjukat, megtehetik Budapesten vagy Veszprémben.

Várunk minden érdeklődőt a monitorok elé, szurkoljunk együtt a magyar versenyzők sikeréért, kövessük nyomon élőben a Világbajnokság legizgalmasabb pillanatait!

További részletek a motogphirek.hu oldalon vagy a 30/560-8908-es mobil számon.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending