Csatlakozz hozzánk

Akciók

TCX S-Race Gore-Tex csizma bemutató

Protektoros vízálló versenycsizma Gore-Tex membránnal a TCX-től

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Forrás: Euromotor

A korábban Oxtar néven elhíresült minőségi olasz TCX motoros csizmák csúcsmodellje jövőre vízálló kivitelben is elérhető lesz – az Euromotor üzletében.

A 2011-es évtől már Gore-Tex membrános, vízálló változatban is kapható lesz a TCX csúcs-versenycsizmája, az S-Race. Az új, CE minősítésű modell felsőrésze mikroszálas anyagból készült, amelyet műanyag megerősítésekkel láttak el a saroknál, a vádlinál és a sípcsontnál.

Az S-Race Gore-Tex szárán és bokarészén szellőzőket helyeztek el, a viselő biztonságáról pedig a TCX által szabadalmaztatott T.C.S. és M.C.S. gondoskodik. A T.C.S. (Torsion Control System) lehetővé teszi a boka természetes oldal- és hosszirányú mozgását, ugyanakkor kiváló oldaltartást biztosít a lábnak és megvéd a túlzott terheléstől, így csökkenti a sérülés lehetőségét. Az M.C.S. (Metatarsal Control System) hasonló módon gondoskodik a lábfej védelméről: alsó és felső határolóval ellátott forgómechanizmusa kontrollált lábfejmozgást biztosít.

A csizmaszár cipzár és tépőzár segítségével zárható, a megerősített talpbetét antibakteriális kivitelű, az orr-részen váltóbetét és süllyesztett csavarokkal rögzített, cserélhető fém koptató található. A TCX S-Race Gore-Tex 38-49-es méretekben lesz kapható, Magyarországon várhatóan decembertől lehet majd megvásárolni az EuroMotor Kft-nél. A S-Race normál és Air (perforált) változata természetesen már most is kapható, a vízálló csizmára vágyóknak pedig az S-Zero WP vagy az SS Sport WP modellek ajánlhatók.

Az idei szezon során használt, tartósteszt TCX SS Sport csizmánk leírásáért és tapasztalatainkért kattints ide!


Ezzel a profi versenycsizmával egy esős futam sem akadály…

Euromotor – legjobbak egy helyen

Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30 , +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending