Csatlakozz hozzánk

Újdonság

A nőiesség lábnyoma: TCX motoros cipők hölgyeknek

A férfiaknak készült vagy unisex modellek mellett az olasz gyártó most gondolt kifejezetten a gyengébbik nem tagjaira is a női kollekció megalkotása során

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A TCX Lady kollekció kifejezetten a hölgyek igényeit figyelembe véve készült, mind külső-, mind technológiai kialakítás tekintetében („Woman Fitting Concept”). A csizmák a női láb anatómiai felépítéséhez igazodnak, amely különbözik a férfi lábétól, különösen a lábközépcsont környéki területen, hiszen a lábfej általában vékonyabb, a sarok pedig általában kisebb:

A már meglévő T-Lily Gore-Tex és Lady Aura túracsizmák, a Lady Classic formabontó, magas sarkú csizma, az X-Square és X-Street sorozat női motoros cipői után most két vadonatúj modellel bővült a termékcsalád.


A Lady Smoke WP egy vagány, divatos lábbeli az igazán belevaló csajoknak, az X-Boulevard pedig egy klasszikus, letisztult viselet, amely akár utcai cipőnek is beillik. A fűzős megoldással készült bakancs és a cipzáros csizma is soft grain bőrből készült, amely a legjobb minőségű bőr, bent pedig egy soft touch vízálló membrán található.


Megerősített, protektoros részeket helyeztek el a bokánál, saroknál és az ujjaknál, a talpbetét anatómiailag formált és cserélhető. A csizmák sarka 3 cm magas. Mint minden TCX lábbeli, természetesen a női darabok is rendelkeznek CE homologizációval, így biztos lehetsz benne, hogy a vonzó külcsín mellett megfelelő védelmet is nyújtanak.


35-41-es méretig érhetőek el; mindkét új modell ára 58.000Ft

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending