Csatlakozz hozzánk

Akciók

Tavaszköszöntő tréning a Safety-Hungarynél

Jó idő lesz a hétvégén: a képzés kiváló alkalom lehet, hogy újra belerázódj a motorozásba

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Így a hűvös évszak vége felé már nagyon várjuk a tavaszt, hogy a hidegrekord után végre a körrekorddal foglalkozhassunk – vagy legalább újra nyeregbe pattanhassunk. Jó hír, hogy egyelőre úgy tűnik, utóbbira még a tél vége előtt lesz lehetőség: a Safety-Hungary vezetéstechnikai képzés segítségével a hétvégén szakszerűen is felfrissítheted motoros tudásodat.

Az időjárás-előrejelzés szerint erre a februári hétvégére (02.25-26) beköszönt hozzánk egy rövid időre a tavasz, zsákjában némi enyhébb, melegebb idővel. A Safety-Hungary úgy gondolta, hogy kihasználja a lehetőséget és kiírja erre az időpontra az idei év első, 1-es szintű kétnapos tréningjét a külső aszfalt pályára.

Természetesen, mint eddig is, az ORFK-OBB által támogatott 35.000 forintos kedvezményes áron végezhetitek el a tanfolyamot. Ha úgy érzed, ideje megtornáztatnod berozsdásodott motoros izületeidet, akkor itt a lehetőség: regisztrálj a “Tavaszköszöntő” tréningre, hogy nagyobb biztonságban érezhesd magad az idei első gurulások alkalmával (is).


Ez az igazi bemelegítés a szezon előtt…

Safety-Hungary

+36 1 889-3535
Budapest, Kozma utca 3.
info@safety-hungary.hu
www.safety-hungary.hu

 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending