Connect with us
Suzuki

Hírek

Tavaszi meglepetés a Triumphtól: új ruhában a Speed Triple és a Bonneville

A motoros szezon megérkeztét bizony a Triumph sem akárhogy ünnepli: két limitált, különleges kiadású (SE) modellt is piacra dobnak, a Bonneville-ből és a Speed Triple-ből

Published

on

triumph se 2013
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A brit motorgyártó klasszikus stílusú bringája, a „Bonnie” már alapjáraton is egy különleges gép krómozott alkatrészeivel, öntött alu kerekeivel, a ”szpesöl edisön” modellt pedig még jobban kicsinosították. Látványos új, piros vázat és különleges fényezést kapott (matt fekete és vörösáfonya), új formájúra cserélték az első indexeket és a fémből készült lámpakonzolt – ez utóbbi a „rokon” Thruxtonról lehet ismerős. Feketék lettek a visszapillantó tükrök, hátulra pedig felkerült egy fekete majrévas, illetve újfajta varrással dobták fel a vinyl anyagúra cserélt ülés dizájnját.

Nagy kedvencünk, a Speed Triple is új külsőt kapott – kék színűre festették a vázat és (bár a képen ez pont nem látszódik) a lengőkart, s mindezt megfűszerezték a hozzájuk passzoló felnicsíkokkal. Vagány lett az összkép! A Tripla speckó kiadása két árnyalatban lesz kapható, matt grafit matt kék dupla csíkkal, vagy kristályfehér fénylő kék, szintén dupla csíkkal.

Karbonra cserélték az első sárvédő két oldalsó elemét, a tank elejét, és a hűtőidom oldalát, illetve új stílusú kuplungdeklit és lánctakarót raktak fel a vasra. Színre fújt a fej- és a hasidom, gumi tankpad feszül az üzemanyagtartályon, a nyereg is megszépült, a visszapillantók itt is feketére „váltottak”, a hátsó lámpa pedig áttetsző lett… mindezek az apró, ám annál látványosabb változtatások teszik az amúgy is mutatós kétkerekűt még vonzóbbá. Szerintünk igazán igényesre sikerült.

Apró változtatások összessége teszi egyedivé az új angol vasakat

Arról, hogy mindez mennyibe fog kerülni, még nincsenek információk, az viszont biztos, hogy a két speciális kiadású modell világszerte elérhető lesz a Triumph kereskedőknél áprilistól-májustól.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending