Csatlakozz hozzánk

Kirakat

Tavaszi ICON bukósisak újdonságok

A 2019-es ICON AIRFLITE , AIRFORM és AIRMADA bukósisakok a tavasz színeiben. Eddig sem az unalomról voltak híresek az ICON bukósisakjai, amit most megfejeltek még egy új típussal is.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Az ICON 2019-es tavaszi bukósisak újdonságai úgy robbannak a szemünkbe és a szívünkbe, mint a tavasz ezer színe és illata az unalmas szürke hideg télbe. Hat különböző grafika, 13 különböző szín és egy új kialakítás. Te melyiket választanád?

SP19 Airflite Graphics

We're really digging this season's Airflite graphics. Which one would you rock?

Közzétette: Icon – 2019. február 19., kedd

– ICON QB1 AIRFLITE BUKÓSISAK

QB1 AIRFLITE BUKÓSISAK

Mint a galaxis fekete lyukából származó kvazárenergia-robbanás. Az AIRFLITE QB1 bukósisakban minden amit akarsz benne van, egy versenyre termett teljesítménykiáramlás. Vedd fel, nézz a legközelebbi tükörbe és hallgasd mit súg: “Nyers eneregiacunami vagyok, ez a sisak, ÉN vagyok!”

– ICON SYNTHWAVE AIRFLITE BUKÓSISAK

A retrofuturizmus vizuális megnyilvánulása egy termékben. Mintha az AIRFLITE SYNTHWAVE bukósisak a régi filmeket felidézve ejtene nosztalgikus hangulatba. Vissza a jövőbe? Igen! Utazz, és ne féld az ismeretlent, mert amit úgy gondoltál ma, tegnap volt!

– ICON INKY AIRFLITE BUKÓSISAK

Az AIRFLITE INKY olyan mint egy anyahajó, ahol mindannyian együtt nézzük az ICON műsorát. “Ringat a víz” énekli Sebastian, s úszkál a nagy kékségben megannyi színes hal és korall közt Ariel. Vajon mindenki tudja, hogy jobb ahol nedves? Mi lesz a sok kinccsel a tenger mélyén? Hol van a torony? Annyi megválaszolatlan kérdés van bennünk, hogy ez a grafika nem győzi mesélni.

– ICON SACROSANCT AIRFORM BUKÓSISAK

Töltsön fel a kristályok ereje, vegyél magadhoz amaránt, szórj sót a földre, varázsolj! Az Airform Sacrosanct védelmező sisakja megakadályoz minden ármányt. Védik a mély deltahullámok és a pszihotronika. Dicsőítsd koronádat, mert szent és sérthetetlen!

– ICON GLOSS AIRFORM és a RUBATONE AIRFORM BUKÓSISAK

GLOSS AIRFORM BUKÓSISAK, RUBATONE AIRFORM BUKÓSISAK

Az új 2019-re megjelent  AIRFORM az ICON bukósisakcsalád legújabb verziója a módosított AIRFRAME PRO és AIRFLITE sisakok élekkel kialakított stílusát és technológiáját ötvözi. E funkciók közé tartozik a kivágott nyakrész, amely csökkenti a kabát interferenciáját, a lenyitható napszemüveg és hangszóró előkészítés is van az EPS-ben, hogy befogadja a Bluetooth kommunikációs eszköz hangszóróit. A HydraDry kiváló nedvszívó belső kényelmes légáramlással van összekapcsolva az EPS-ben a kellemes közérzet fokozására.

 

 

– ICON DIA DE LOS MUERTOS AIRMADA BUKÓSISAK

A holtak napjának grafikája szimbolikus értelemben került a sisakra, hogy éltesse az örök szeretetet. Mert jó szívvel emlékszünk vissza azokra akikkel együtt, vagy akik előttünk rótták az utakat és akik azóta már továbbléptek. Ünnepeld az életet úgy, hogy közben tiszteletben tartod a múltat, hiszen egyszer mind meghalunk.

AZ ICON FELSZERELÉSEKET A MOTOPARTSSHOP.HU forgalmazza. Széles méret és típusválasztékkal várnak benneteket a 1026. Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 17-21 száma alatt, ahol fel is tudsz próbálni szinte mindent.

 

 

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending