Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Tartósteszt: Mugen Race 2015

Bemutatjuk az idei Mugen tartós-kollekciónkat: dzseki, sportkesztyű és kevlár nadrág alkotja, a minél rikítóbb, annál jobb elv szerint. Év végére kiderül, valóban így van-e

Közzétéve

ekkor

mugen race tartosteszt 2015
RST AIRBAG

Szerencsére divatba jött a Rossisárga, és meggyőződésünk, hogy ez a SuperZone polcain a mi “közbenjárásunknak” is köszönhető: idénre, és már talán tavaly is minden Mugen Race felszerelésből volt/lett rikító színű kivitel, a csizmától a bőrruháig. Tehát a TesztMotor-sárga betört a felszerelés-piacra! 😉 (ha már szóba került a csizma, íme Robi kolléga tartósteszt Mugen csizmája)

Nem véletlenül szajkózzuk ezt a Fluor-dolgot (most nem a Tomira gondolunk): higgyétek el, nagyobb biztonságban motoroztok, és már menők is ezek a színek, nem ciki, mint pár éve. Ha más nem, Rossi miatt válassz láthatósági színeket, és a kellemes mellékhatás nem marad el (meg a kellemetlen sem, ami a tisztítást illeti). Mi is így tettünk az idei tartósteszt cuccok kiválasztásakor:

Az új egyrészesek: Rizi (WSBK) és Bitti (NW200, TT) is ilyenben (a kék-fehérben) megy idén, de nekünk főként a tesztmotoros sárga tetszik… Van még piros-fehérben is

…és még több új, idei kétrészes modell (a bőrruhák 140 ezer forintba kerülnek)

Újdonság: Mugen esőruha, láthatósági csíkkal

Friss és ropogós sportkesztyűk, láthatósági színben is

Az új cordura kabátok is több (citrom- és narancssárga) láthatósági színben (a szürkék-feketék pedig rikító biztonsági pánttal) készülnek… (59.900Ft)

2015-ös kétrészes Mugenek, bevezető áron…

– tapasztalatainkról folyamatosan beszámolunk, további infó a termékekkel kapcsolatban:

SuperZone

Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76, 06-20-318-4044
E-mail: superzone@superzone.hu
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending