Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Akciók

Tartósteszt – Górcső alatt a női motorosruhák

Tartóstesztre fogtuk a SHOX női felszerelés-részlegének néhány mutatós darabját…

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Szöveg: Szikora Dominika >> domino@tesztmotor.hu

A SHOX Motoros Áruház jóvoltából egy egész arzenálnyi motoros felszerelést fogtam tartóstesztre a szezonra – a jól megszokott férfi-szekció után tehát ezúttal női darabok képességeit tesszük próbára.

Méghozzá mindenféle formában: kismotorral, nagymotorral, vezetőként, utasként, városi szaladgálás során és messzebbre szabadulva nyüstölöm majd „alanyaimat”, melyek többsége a Shox saját márkás terméke (hogy miért is lehet érdemes ezeket választani? Nemsokára erről is olvashattok).

A Shox Difi style, Nicky „fedőnevű” motoros bőrnadrág (39.900Ft) egy kifejezetten nőkre szabott, sport- és túracélra is alkalmas darab. A „mezei” bőr alsókhoz képest látványos varrások teszik részleteiben is különlegesebbé ezt a modellt. Bár ezzel biztos sokan vitatkoznának, én úgy gondolom, egy ilyen anyagú nadrág is lehet kényelmes és jól használható akár nyáron is, így nagyon kíváncsian várom, mit tud majd felmutatni „guruló-felszerelésem” új tagja ilyen szempontból. Ellenben az aszfalttal való barátkozási hajlamát inkább nem szeretném tesztelni…

Anyagában és stílusában is illik a nadrághoz (az egyébként hozzá zippzározható) sportos Shox Airborne bőrdzseki, mely egy nagyon látványos, fekete-fehér-piros színösszeállítású darab. Ezt elvileg nyári használatra szánják (nyilván én is javarészt akkor fogom nyúzni), de azért próbára akarom tenni azt is, hogy vajon hideg(ebb) időben hogyan szuperál.

A kesztyűk közül egy Amazon névre keresztelt Shox modellt nyertem meg magamnak. Bőr, magasított szár, karbon protektor a kézfejnél, tépőzáras pántok a maximális személyre szabhatósághoz – nem egy nehéz „baseball-kesztyű”, de nem is egy vékony textil, ami az első letenyerelésnél elszakad, hanem pont az arany középút. Ez az, amiért szeretem ezt a típust: tökéletes lehet akkor is, ha csak pár utcával arrébb motorozunk el, de anyagából és jellegéből fakadóan egy hosszabb túrán is simán megállja a helyét.


Shox Amazon kesztyű (11.490Ft) és Jet Graphite bukósisak (27.900Ft)

A lábbelim egy Forma Freccia sportcsizma, mely látványos, hófehér színével, minőségi részleteivel azonnal elrabolta a szívem. Párszor volt még csak rajtam, de már megkaptam, hogy majd koszolódik és takaríthatom egyfolytában – dehát egy full feketével mi izgalom lenne a tartóstesztben? 🙂

Végül pedig a fejem védője, egy Jet bukó, annak is a Graphite típusa – nem annyira ismert gyártmány, de mint tudjuk, ez önmagában még se rosszat, se jót nem jelent, így én magam is kíváncsi vagyok, el tud-e majd (és ha igen, mivel) kápráztatni ez a külsőleg igen szépre és dizájnosra sikerült kupak.


Shox Airborne bőrdzseki (52.900Ft)

Egyelőre nem is mennék bele részletesebben új kedvenceim előnyeinek/hátrányainak boncolgatásába, hiszen még nem sok időt töltöttünk együtt – egy azonban biztos: az eddigi élmények alapján már most állíthatom, hogy egyik sem fog csalódást okozni. A folyamatos használat során szerzett tapasztalataimról több körben is beszámolok majd Nektek.


Forma Freccia sportcsizma (48.900Ft) – kecsesebb, mint anno a Cagiva Freccia 🙂

A női tartósteszt felszerelésekért köszönet a Shox-nak
SHOX MOTOROS ÁRUHÁZ

Budapest, 1033 Szentendrei út 89-93.
Vevőszolgálat: 06-1-430-1035
Forró vonal: 06-30-640-6801
www.shox.hu
Nyitvatartás:
h-cs: 10-18h
péntek: 10-20h (motoros idényben) 10-18h (motoros idényen kívül)
sz: 10-14h

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending