Connect with us
Suzuki

Vezetéstechnika

Tanulj meg terepezni!

Újra indul a Bevezető terep (Dirt) tréning a hondás motoros képzés központjában, a Safety-Hungarynél – bemutató videóval

Published

on

nap videoja - szeptember 2015
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Elmúlt a rekkenő hőség, így a kellemes őszi időjárás ismét lehetővé tette a keményebb fizikai munkával járó Dirt tréning folytatását. A képzés során fejleszthetjük azokat a technikákat és készségeket, amelyek a hétköznapi életben, a közúti motorozás során segíthetnek megelőzni vagy elkerülni a motorkerékpár megcsúszásából adódó vészhelyzeteket.

A képzésre való jelentkezésnek nem feltétele az Alap 1-es szint elvégzése!

A sík terepes (Dirt track) képzésről

A tanfolyamok kizárólag sík terepen, terepakadályok nélküli ún. Dirt Track pályán zajlanak. A gyakorlatok során a legnagyobb hangsúlyt annak a helyzetnek a megfelelő vezetéstechnikai kezelésére fektetik, amikor megszűnik a tapadás a motor kerekei és a talaj között.

Képzési rendszer több lépésben adja át a teljes tananyagot. Szintekre bontás segítségével, módszeres, fokozatos és alapos képzés útján ismerhetjük meg a terepmotorozás alapelemeit.

A képzések maximum 5 fő részvételével és CRF125-ös motortípusok használatával zajlanak. A tanfolyami napok reggel 9:00h-tól 15:00-16:00h-ig tartanak.

A részvételi díj az egynapos tréningre alkalmanként bruttó 28.000Ft.

A tanfolyamról bővebben ebben a cikkben vagy a Safety-Hungary weboldalán, érdeklődni pedig a 06-30-670-8592 telefonszámon, vagy az info@safety-hungary.hu e-mail címen lehet.

A délelőtti képzésen különböző motortípusok közül lehet választani, a tanfolyam második fele CRF100-as gépek nyergében zajlik

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending