Csatlakozz hozzánk

Akciók

Tanky: univerzális tanktáskarendszer a Kappától

A Kappa új rendszere kiküszöböli a hagyományos tanktáskák hiányosságait

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Euromotor

A Kappa új tanktáskarendszere, a Tanky egyszerűbbé teszi a motorosok életét. Többé nem kell sem a benzintartály anyagával, sem bonyolult szíjazással foglalkozni, a Tanky egyszerűen és gyorsan használható.

A mágneses tanktáska praktikus dolog, de vannak hátulütői is. Az egyik, hogy ha mindenféle kosz, rossz esetben kisebb fémtárgyak vagy fémdarabok ragadnak az aljára, csúnyán összekarcolhatja a szép fényezést; a másik, hogy egyre több motorkerékpár készül műanyag tankkal, ezeken pedig mit sem ér a bűvös fém vonzása.

A megoldás a Kappa új rendszere, a Tanky, amely egy speciális, motortípushoz illő alaAz alaplapnak köszönhetően nem kell a tanktáska minden egyes levételekor szíjakkal és pántokkal bíbelődni,plapból és magából a tanktáskából áll. A TKB alaplap két szíjjal rögzíthető a villanyakhoz és a vázhoz, pontosan illeszkedik a tank formájához, anyagának köszönhetően nem karcolja össze a festést és nem mozdul el a helyéről, s természetesen van rajta egy nyílás a tanksapkához. Az alaplapnak köszönhetően nem kell a tanktáska minden egyes levételekor szíjakkal és pántokkal bíbelődni, a megfelelő táska egyszerűen és gyorsan, patentek és cipzár segítségével rögzíthető. A Kappa Tanky rendszer egyelőre kilenc típushoz érhető el: BMW F 800 GS és R 1200 GS, Ducati Monster 696, 796 és 1100, Honda CBR1000RR és VFR1200F, Yamaha FZ1 és FZ1 Fazer. A Kappa termékek árai: Tanky alaplap: 8.500Ft, TKB tanktáskák: 15.000Ft-tól.

További információ: az EuroMotor Kft. üzletében (1134 Budapest, Lehel u. 17./b-c.), a +36-1-877-4430-as telefonszámon és az iroda@euromotor.hu e-mail címen.


“Az alaplapnak köszönhetően nem kell a tanktáska minden egyes levételekor szíjakkal és pántokkal bíbelődni…”


“…a megfelelő táska egyszerűen és gyorsan, patentek és cipzár segítségével rögzíthető”


Az alaplap szíjakkal rögzíthető a villanyakhoz és a vázhoz, majd erre kerül maga a tanktáska

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending