Csatlakozz hozzánk

Hírek

Támad a Bajaj!

Bámulatos reklámokkal adja el portékáját a legnagyobb indiai motorgyártó

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A Bajaj a legismertebb indiai motorgyártó cég. Sem szakemberekben, sem gyártókapacitásban, sem ötletekben, sem tőkében nem szenvednek hiányt, így céljukat, hogy a világ egyik vezető motormárkájává fejlődjenek fel, előbb-utóbb el fogják érni.

Mint köztudott, a Bajaj 2007-ben bevásárolta magát a KTM-be, így az osztrák cég közel egyharmada már indiai tulajdonban van. Ezen kívül összeálltak az amerikai MotoCzysz fejlesztőcsapatával, hogy kifejlesszék a jövő generáció járműveit. A jövőbe vezető út tehát szépen kirajzolódik előttünk, de mindezt a mában kell megalapozniuk. Amit jelen pillanatban tudnak (és nagyon jól is csinálják), a kisköbcentis motorok gyártása. Termékeiket látványos reklámfilmekkel népszerűsítik, mint az alább látható komplett akciófilm, amelyben két indiai „szépség” esik egymásnak, hogy felülhessenek egy Bajaj kismotor hátsó ülésére, vagy a még lentebb megnézhető komplett stunt bemutató, amit széria motorokkal mutatnak be profi stunt riderek.


Én a másiknak drukkoltam…

Azért tudnak ezek a srácok
Tudtad-e?

Az egyik filmben (a verekedősben) a Bajaj Discover DTS-i látható. Ez a motor 135 cm3-es, egyhengeres, léghűtéses, és 13 LE-t ad le 8500-as fordulaton, súlya 135 kg. Tehát egyáltalán nem nagy szám, olyan, mint akármelyik gazdaságos 125-ös, például az YBR. A második filmben használt jószág viszont a Pulsar 220 DTS-i, amelyik a maga 21 lóerejével és két tárcsafékével egészen kellemes városi motor lehetne nálunk is. A Bajaj által Indiában forgalmazott legsportosabb kétkerekű a – saját kereskedőhálózatukon keresztül terjesztett – Kawasaki Ninja 250R.


Bajaj Discover 135 DTS-i

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending