Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmanapi rajtgyakorlat videón

Aki lemaradt a hétfői rendezvényről, most megnézheti a rajtot közelről.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Készítettünk egy kisfilmet a rajtgyakorlatról, mivel a célegyenseben a rajt helyénél nem sok kamera volt, ezért ez még nem sok médiában jelenhetett meg, ezért gondoltuk megmutatjuk a tegnap történteket a mi szemszögünkből.

A rendezvény volt akinek nagyon tetszett, volt akinek nem, most nem ez a lényeg. Mi személy szerint örültünk, hogy egyáltalán egy ilyen motort láthattunk a Hungaroringen, ahol nem mindennapos esemény MotoGP motor hangot hallani.

Rajt bemutató a Hungaroringen

A rendezvényen az egész Talmácsi csapat bemutatkozott, Gergő versenyautóval, a Talmácsi utánpótlás csapat pedig vagy 10 motorral ment pár kört a nézőközönség tiszteletére.
A lelátón sokkal többen voltak, mint bármelyik hazai motorversenyen, és úgy láttuk, hogy jól is érezték magukat. Az biztos, hogy a program lehetett volna egy kicsit pörgősebb, de a kamerák áthelyezése miatt rengeteget kellett várni a fő műsorszámra, a Scot Honda hangjára.

Gábor a végén elmondta, hogy nem is gondolta, hogy ennyire jó lesz menni ezen a pályán ezzel a motorral, pedig még be sem volt állítva rendesen. Sajnos a teszt tilalom miatt nem mehetett többet, mert a Honda telemetriás adatait le kell adni, hogy a motorokkal nem történt semmilyen tesztelés a szünetben.
Ezért nem lehetett egyszerre több kört megtennie, az az egy ami mérhető volt pedig 1,51.5 körül volt, ami pályacsúcs közeli köridő. Ha be lett volna állítva a motor rendesen, akkor Gábor saját véleménye szerint 1,47-es időt tudott volna menni.

A MotoGP motor után VIP vendégek ülhettek Gábor mögött, amihez mi szállítottuk a kapaszkodási lehetőséget a mi Duodrive-unkat szereltük föl a CBR tankjára.

Elég jól vizsgázott, hiszen a ringen Stefano és Bochkor Gábor is rángatta rendesen a tankon lévő kapaszkodót. A lányok közül Várkonyi Andrea és egy rejtélyes göndör szépség ülhetett Gábor mögé.

Másik aktualitása a cikkünknek, hogy mi egyedül kipróbálhattuk Talma Hondáját a rendezvény végén!

No sajnos nem az éles versenymotort, hanem az edző CBR-t, amit a Karasnától kapott. Ebben is vannak finomságok, amiről egy teszt készül nemsokára.
Ha elsőként szeretnétek olvasni, akkor regisztráljatok a hírlevelünkre!

Galéria:

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending