Connect with us
Suzuki

Hírek

Talmanap a Kecsóringen

Idén is megrendezik a kecskeméti gokartpályán a Talmácsi Napot – íme a részletes program

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Szeretnél találkozni Talmácsi Gáborral, Supersport világbajnoki és rally csapatával? Akkor Neked szól augusztus 11-én, szombaton a Honda-Talmácsi Nap!

Talmácsi Gábor mindig is fontosnak érezte a kapcsolattartást a szurkolóival, a motorsport kedvelőivel. A Honda támogatásával megvalósuló idei esemény is ezt hivatott lehetővé tenni. A korábbi évek sikereire alapozva idén is lehetősége nyílik bárkinek, hogy ezen az ingyenes rendezvényen találkozhasson a magyar világbajnokkal, SBK Supersport és rally csapatával, illetve testközelből is szemügyre vehesse Talmácsi Gábor versenymotorját és rally autóját. Ráadásul a rendezvény keretén belül folytatódik – a magyar motorsport utánpótlás támogatása érdekében 2011-ben útnak indított – Talmácsi Tehetségkutató Program is.

Garantált a találkozás magyar és nemzetközi sztárokkal, bajnokokkal…. Vezetéstechnikai bemutató, látványos motoros bemutatók, és aki kedvet érez hozzá a helyszínen próbára is teheti magát a Safety–Hungary és a gimkana pályákon. Látványos bemutatók, benzingőzzel átitatott hangulat, különféle szórakoztató programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Magyarország számos közéleti szereplője is részt vesz az eseményen, akik felveszik a kesztyűt és indulnak egy-egy gokart versenyen. A pályán zajló programok mellett minden korosztály talál számára megfelelő elfoglaltságot.

PROGRAMOK:

Talmácsi Gábor SBK Supersport csapatának (PRORACE Team) bemutatkozása
Talmácsi Gábor rally csapatának (Maricsek Racing Team) bemutatkozása
Talmácsi Gábor mindkét járművel bemutatót tart
MRT Rally Show
Stunt és triál bemutatók
Izgalmas gokart versenyek
Közös motorozási lehetőség Talmácsi Gáborral
Bérgokartozási lehetőség
Brazil Kulturális Központ táncosainak bemutatója
Kerékcsere verseny a nézőknek

ÁLLANDÓ PROGRAMOK:

HONDA JÁRMŰVEK KIÁLLÍTÁSA
TALMÁCSI MOBIL PÁLYA
TALMÁCSI RETRÓ AUTÓK
SANGARA UGRÁLÓ KECSKÉK
GIMKANA
SAFETY-HUNGARY BEMUTATÓ
Élet Úton – Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram
miniKRESZ-park


Pontos helyszín: Kecskemét, BirizdoKart Gokart stadion (Monostori út 3.) – a rendezvény ingyenes!
Talmácsi Tehetségkutató Program

A Honda-Talmácsi Nap keretein belül második ízben kerül megrendezésre a magyar motoros utánpótlás tehetségkutatója. Mindazon kerékpározni már biztonságosan tudó fiatalok jelentkezését várják, akik érdeklődnek a motorsport iránt vagy egyszerűen csak szeretnék kipróbálni, milyen kétkeréken közlekedni. A tehetségkutatón végül 5 fiatal tehetséget választanak ki, akik motoros pályafutásának elindításához térítésmentes alapképzéssel járul hozzá a Talmácsi Motorsport.

A szakmai zsűri tagjai: Talmácsi Gábor (világbajnok motorversenyző), Milos Cihak (Talmácsi Gábor csapatának, a Prorace Teamnek a csapatfőnöke), Johann Zarco (Moto2-es motorversenyző)  és Luca Marconi  (SBK Supersport motorversenyző). Azon tehetségeket, akiket a legügyesebbeknek, legjobbaknak ítélnek a szakértők, az alapképézés során a hivatásos sportolói életre, az élesben történő megmérettetésekre és a profi sportolói pályafutásra készítik fel.

Jelentkezéshez a jovomotorosai.hu oldalon található regisztrációs formula kitöltése szükséges.

Szerepelj Te is a programban! Pályamotorozási lehetőség a Talmanapon

Az idei Honda – Talmácsi nap keretén belül lehetősége nyílik (az első) 100 előre regisztrált főnek motorozni a pályán a nagyközönség előtt. A rendezvény programjában ötször 15 perces etapokat alakítottak ki, melyek  alkalmával egyszerre 20 fő lehet a pályán saját motorral, saját védőfelszereléssel. A sorrendet a regisztrációk beérkezésének időpontja határozza meg. A regisztráció lezárását követően e-mailben küldenek tájékoztatást, hogy várhatóan ki, mikor élhet a motorozási lehetőséggel, mely előtt legalább egy órával a helyszínen kell lennie az illetőnek és el kell végeznie a szükséges adminisztrációt. Azok az előre regisztrált motorosok, akik nem jelentkeznek a megadott időben a pályán, elvesztík jogosultságukat, hogy motorozhassanak. Helyüket a helyszínen újonnan jelentkező motorosokkal töltjük fel. A regisztrációs lap szintén elérhető a jovomotorosai.hu oldalon.

Forrás: TGM

 

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending