Connect with us
Suzuki

Hírek

Talmának tetszik az új pálya

WSSP Moszkva: Talmácsi a hétvégi futam előtt tesztelte az új orosz ringet

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A hétvégén rendezik a Superbike világbajnokság tizenegyedik fordulóját, mely alkalmával csak a Superbike és a Supersport mezőnye áll rajthoz a moszkvai pályán, ami egy teljesen új versenyhelyszín minden csapatnak, minden pilótának.

A nemrég épült pálya közel 4 kilométer hosszú. 10 balos és 7 jobbos kanyarjával, valamint 873 méteres célegyenesével ránézésre egyaránt sorolható a tehcnikás és a gyors pályák közé.  A két kategória versenyzőinek ma nyílt először alkalmuk ismerkedni a pálya vonalvezetésével, ezzel megkezdődött a motorok ideális beállításainak hangolása is. Talmácsi Gábor délelőtt a 8. időt érte el. Délután több mint 2,5 másodpercet javított és a 9. helyen zárt, mindössze fél másodpercre a 4. helyet megszerző, “kategória-specialista” Kenan Sofuoglutól.

“Az otthoni időjárás után meglehetősen hideg van Moszkvában. Reggel csupán 4 fok volt és bár napközben elég erős volt a napsütés, 16-18 foknál nem mutatott többet a hőmérő. Véleményem szerint a pálya eléggé technikás és fizikailag nagyon megterhelő.  Az egyenes ugyan hosszú, de a pálya többi része lassú, a legtöbb kanyarban 2-es fokozatban motoroztam.  A tapadás egyelőre nagyon rossz, a motor folyamatosan csúszik elöl-hátul. A délelőtti edzés arra volt jó, hogy megismerjem a pályát. A délutáni másfél órás tréning alkalmával mindenki begyorsult és én is javítottam több mint 2,5 másodpercet. Nagyon szorosan vagyunk egymás után. A futóműbeállítás még nem 100 százalékos, de már tudjuk, hogy mi lehet a megoldás a folytatásra” – nyilatkozta Talmácsi a szerdai pályapróba után.


Talma Moszkváról: “a pálya eléggé technikás és fizikailag nagyon megterhelő”

Forrás: TGM

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending