Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmán csak csoda rajtja segíthet…

Erős kezdés után erős visszaesés: Talma csak a 16. helyről indul Brno-ban

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Forrás: Faster Management

Hófehér ködfátyolba borult a brnoi versenypálya szombat reggelre, ezért minden délelőtti program fél órát csúszott. Ahogy oszlott a köd, előkerültek a nézők is, akik ma már szép számban megérkeztek a lelátókra.

A délelőtti edzésen a keményebb gumit próbálta Talmácsi, amivel képes volt jobb időt futni, mint egy nappal korábban, de a javulást délutánra várta a csapat. Több lehetőséget is próbálgattak a szerelők, végül a magyar világbajnok a hetedik helyen fejezte be a szabadedzést.

A kvalifikáló edzés elején Talmácsi Gábor egy kiváló kört teljesített, amivel a második helyen állt. A tréning feléig nem javított a magyar versenyző, de a többiek sem voltak ekkor még igazán gyorsak, így Talma ötödik volt ebben az időszakban. Az utolsó körök előtt a Fimmco Speed Up mérnökei nagy változtatásra szánták el magukat, és állítottak a motor áttételezésén, de ezzel nem lett gyorsabb Gábor, sőt rosszabb időket tudott csak teljesíteni. Idő már nem volt az újabb módosításra, így Talmácsi a tizenhatodik helyen végzett, és a negyedik sorból indul a Cseh Nagydíjon.


Talmácsi köszönti a magyar rajongókat

16. TALMÁCSI GÁBOR – 2’04.899

“Az első két edzésen minden rendben volt és az időmérő elején is tudtam javítani az időmön, utána a mérnökeim egy olyan konfigurációt dolgoztak ki, ami nem volt jó. Az áttétel egyik kanyarban sem jött ki, gyakorlatilag a kvalifikáció hajrájában motorozhatatlan volt a gép. Bízom a mérnökeimben, hogy a versenyre javítják a mai hibát, és egy jó rajttal előre tudok jönni. Egy biztos, én minden megteszek ennek érdekében”

2010. augusztus 14, Cseh Nagydíj, Brno, időmérő edzés

1. Shoya TOMIZAWA                  2’03.452
2. Andrea IANNONE                    2’03.684
3. Toni ELIAS                             2’03.741
4. Roberto ROLFO                      2’03.794
5. Yuki TAKAHASHI                     2’04.145
16. TALMÁCSI GÁBOR                 2’04.899


Nagy szükség lesz a versenyen egy igazi Talma-féle rajtra

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending