Connect with us
Suzuki

Hírek

Talmácsit is megműtötték

Phillip islandi bukása következményeként Talmácsi Gábort Szegeden műtötték. Az operáció jól sikerült, Talma bízik a mielőbbi gyógyulásban – hogy mikorra épül fel teljesen, azt még korai lenne megmondani…

Published

on

talma mutet
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Talmácsi Gábor kedden este érkezett haza Ausztráliából, majd fogorvosa – Dr. Segatto Emil tanszékvezető egyetemi docens – tanácsára egyből a szegedi Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti részlege felé vette az irányt.

Az újabb alapos vizsgálatok elvégzése után az orvosok a mielőbbi operáció mellett döntöttek, melyre még szerdán sor került. A kétórás műtét során eltávolították Talmácsi Gábor ki nem nőtt bölcsesség fogát, mely az erős ütéstől szintén megsérült, illetve törött állkapcsát egy platina lemezzel erősítették meg.

Az operáció komplikációmentes volt és magyar motoros néhány nap múlva elhagyhatja a kórházat, az ausztráliai versenyhétvége után immár másodszorra. Sérült vállának és bokájának rehabilitációja is folyamatosan tart, de hogy mennyi időt vesz igénybe a teljes felépülés, azt még túl korai lenne megmondani.

“Először is szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy jól vagyok. Természetes, hogy még vannak fájdalmaim, de nagyon remélem, hogy napról napra jobban leszek. Szeretnék köszönetet mondani Dr. Piffkó József klinika igazgatónak – aki az operációt végezte -, és Dr. Segatto Emilnek, hogy mindent megtesznek, hogy elősegítsék a mielőbbi gyógyulásomat”
– nyilatkozta Talma a kórházi ágyon.

Reméljük, a következő futamon már teljesen felépülve vesz részt a világbajnok

Forrás: TGM

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending