Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi vizes setup-okat próbált

WSSP: Talma 50 kört ment – esős pályán – az első jerezi tesztnapon…

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Talmácsi Gábor és cseh csapata, a Prorace már múlt hét óta Spanyolországban tartózkodik és maximálisan készülnek az idei Supersport-megmérettetésekre. Január 17-én és 18-án az almeriai pályán folytak a munkálatok, majd néhány nap pihenő, és Jerez következett.

Talma aktív pihenéssel regenerálódott, amibe kikapcsolódásként belefért az is, hogy csapatával ellátogatott az éppen Spanyolországban edzőtáborozó székesfehérvári Videoton futballcsapat egyik mérkőzésére.

A keddi jerezi tesztnapról röviden: Talma 50 kört motorozott vizes körülmények között, ami alatt az új elketronikát és a vizes beállításokat próbálgatták. Szerdára néhány órás napsütés várható, majd délutánra újabb esőt jósolnak a meteorológusok. A Prorace Teamen kívül több csapat is tréningezik Jerezben, mint például a Pata Honda Team, a Team India Kawasaki, a Yakhnich Yamaha Team, és még sokan mások.

“Ötven kört mentem ma vizen, és sok hasznos információt gyűjtöttünk be arról, hogy hogyan viselkedik a motor vizes körülmények között, amit eddig nem igazán tudtunk tesztelni, így fontos lépést tettünk előre ebben az irányban is. Elsősorban az új elektronikát próbálgattuk. Sajnálom, hogy nem tudtam ma száraz pályán is motorozni, de az előrejelzések szerint holnap talán majd erre is sor kerülhet. Több csapat is itt volt ma, de az erőviszonyokat egyelőre nem lehetett felmérni”
– mondta a keddi nap után Talma.


Talmácsiék sok hasznos (és főleg “vizes”) infóval lettek gazdagabbak az első jerezi tesztnapon

Forrás: TGM

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending