Csatlakozz hozzánk
Fantic caballero

Hírek

Talmácsi végre pontot szerzett

Megtört a jég! Talma számára nehezen indult az idei vb-szezon, volt eddig minden: bukás, komoly sérülés, operáció, balszerencse… A hétvégén a Donington Parkban végre célba ért, pontszerző helyen

Közzétéve

ekkor

talma donington
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Talmácsiék az ötödik WSSP-versenyükhöz készülődtek a hétvégén, mely pénteken rendkívül jól indult a Prorace Team számára. Gábor vízen uralta az első időmérőt, de szárazon még mindig érezhető volt a lemaradásuk a legelejéhez képest. A nap egyre erősebben sütött, így a futam napjára lett a legjobb idő.

A reggeli bemelegítő edzés is száraz pályán zajlott és sikerült finomítaniuk a Honda beállításain, mivel Talmácsi a negyedik leggyorsabb időt érte el. Magyar idő szerint fél 3-kor kezdődött a verseny: 22 kör, azaz 88,506km megtétele várt a Supersport kategória mezőnyére.

Talmácsi a 18. helyről indult és a lámpák szabad jelzése után két helyet sikerült nyernie és végig keményen küzdött, hogy még feljebb zárkózzon, majd tartsa a pozícióját a mögötte érkezőkkel szemben. A magyar motorost végül a négy pontot érő 12. helyen intette le a kockás zászló – ezzel Talmácsi Gábor is felkerült a pontszerzők listájára. A doningtoni versenyt Sam Lowes nyerte igen magabiztosan, mögötte Kenan Sofuoglu ért be másodiknak és Roberto Rolfo lett a harmadik.

Talma motorja még mindig nem tökéletes, de végre már pontokat szállított

“Örülök a világbajnoki pontoknak, végre megtört a jég. Szárazon a motor beállítása még mindig nem az igazi és bár nem úgy viselkedett a CBR, ahogy szerettem volna, nem oda fordult a kanyarokban, ahová szerettem volna, azért élveztem a versenyt. Sok munka vár még ránk, de bízom benne, hogy innentől csak felfelé vezet az út számunkra” – nyilatkozta Talmácsi.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending