Connect with us
Suzuki

Hírek

Talmácsi: van még munka a motoron

Talmáék rossz irányba indultak el a beállításokkal – holnap kezdik elölről

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Forrás: Faster Management

Az utolsó versenyt megelőzően már az első edzésekre is viszonylag sokan voltak kíváncsiak, akik minden élményt, minden látnivalót szeretnének magukba szívni, még mielőtt a MotoGP sorozat szünetre megy.

Ezen a versenyhétvégén is négy edzéslehetőséget biztosítottak a szervezők a pilótáknak, amiből már kettőn túl is vannak. A Moto2-esek első tréningjére délelőtt utolsóként került sor, amikor már a hőmérséklet a kellemes 20 fokos érték körül mozgott.

Talmácsi Gábor szereti ezt a pályát, nagyon jól ismeri a vonalvezetését és nem titkolt célja, hogy szeretne szép eredménnyel búcsúzni az idei szezontól. A mai tréningeken egy új futómű alkatrészt próbáltak, de Talma úgy érzi, hogy nem jó úton indultak el, így holnap visszatérnek a kezdeti állapothoz és más irányba kezdik meg az építkezést. A Fimmco SpeedUp magyarja az első szabadedzésen 11., a másodikon a 16. helyen zárt, utóbbit az előző, portugál futam győztese, Stefan Bradl nyerte Julian Simon és Karel Abraham előtt.

Egy új himbarendszert próbáltunk, ami nem jött be… Minél gyorsabb próbáltam lenni, annál jobban pattogott a motor, a hátsó gátló nem dolgozott jól, emiatt az egész motor nehezen volt vezethető. Holnap visszatesszük a korábbi himbarendszert és változtatunk a geometrián is. Van még munka a motoron, de mindenképpen előrelépést várok” – bizakodott Talmácsi.


Holnap talán sikerül jó irányba csavargatni a SpeedUp futóművét

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending