Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi újra kész a harcra

WSSP: Talmácsi Gábor a Supersport-szezonnyitón elszenvedett sérülései után megkapta orvosaitól a rajtengedélyt a második fordulóra – a hétvégén Spanyolországban folytatódik a világbajnokság

Közzétéve

ekkor

talma aragon trail
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Talmácsi Gábor még múlt hét közepén utazott Spanyolhonba, ahol először április 4-én Aragonban, majd 7-8-9-én az alcarrasi pályán tesztelt – összesen 175 kört teljesített. A négy napos extra motorozás nemcsak a motor beállításának finomításáról szólt, hanem elsődlegesen az volt a célja, hogy az Ausztráliában elszenvedett súlyos sérülései után kipróbálja magát. Köszönhetően a profi orvoscsapatnak, a végig irányított rehabilitációnak és Talmácsi hozzáállásának, a versenyző sérülései a kellő ütemben gyógyulnak.

Az alcarrasi tréningek során elsősorban a motorblokkot, a futómű geometriát, az elektronikát és a motorbalanszot próbálgatták. Vasárnap a beállítások tesztelése mellett Talmácsi teljesített egy 30 körös versenyszimulációt is, amely során végig tartotta a tempót és az egyes körök közötti időkben a legnagyobb eltérés mindössze két tized volt. A privát teszt mellett Talma mindenben segítségére volt mentoráltjának, Bódis Richárdnak, aki remekül vette az akadályokat az European Junior Cup (CBR500R) alcarrasi felkészítő táborában. A fiatal tehetség számára szintén a hétvégén Aragonban indul a bajnokság.

Talma új sisak-dizájnja (new race, new face:))

“Az első és legfontosabb, hogy csütörtök délután a kontrollvizsgálaton Dr. Mattioli Ruggerótól és Dr. Clemente Millan Ginertől megkaptam az engedélyt, hogy a hétvégén rajthoz állhassak Aragonban. Kemény időszakon vagyok túl, de az a lényeg, hogy minden jól alakul és én is egyre jobb formában vagyok. Az állkapcsom egészen jól bírta a terhelést, a bal bokám még nem 100 százalékos, kevésbé tolerálta a váltások miatti igénybevételt, de remélem az is mielőbb rendbe jön. Az alcarrasi 3 napos teszt után nagyon kimerültem, azonban az elvégzett munka mindent szempontból nagyon hasznos és eredményes volt. Ez a négy nap motorozás nagyon jól jött és köszönöm a csapatomnak a lehetőséget. Pénteken folytatjuk a munkát, de már élesben – és örülök, hogy nem kényszerülök több futamot kihagyni” – nyilatkozta Talmácsi.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending