Connect with us
Suzuki

Hírek

Talmácsi Sofuogluval meccselt Jerezben

WSSP: Talma szerint versenyképes csomagot sikerült összerakniuk…

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Lényegesen kedvezőbb időjárási körülmények között zajlott a második tesztnap Almeria után Jerezben végre végig száraz aszfalton motorozhattak Talmáék –  Gábor továbbra is mindent beleadott és 60 kört tett Hondájába.

Szerdán leginkább a futómű setup-okra koncentráltak, és a munkálatok során az Andreani cég mérnöke folyamatosan segítette a csapatot. Talmácsi Gábor legközelebb február 18-án ül a Prorace CBR600RR nyergébe, ami már tényleg az első futamra történő közvetlen ráhangolódás lesz.

 A szerdai tesztnap érdekessége egyébként az volt, hogy kora délután a Videoton FC ügyvezetője, Tassy Márk vezetésével látogatást tettek a székesfehérvári futballcsapat szakmai vezetői a Prorace Team boxában, akik betekintést nyertek a profi motorversenyzés világába. Kíváncsian figyelték a történéseket, majd egymásnak a következő szezonra sok sikert kívánva búcsúztak…

“Minden eddiginál korábban sikerült megkezdenem a felkészülést az idei vébé szezonra, aminek nagyon örülök. A legutóbbi jerezi tréninghez képest sokkal hidegebb volt az idő és a pálya is sokkal jobban csúszott, ennek ellenére kihasználtunk minden lehetőséget. A nap folyamán többször is egymásra találtunk a pályán Sofuogluval, a Supersport kategória tavalyi világbajnokával, akivel jó volt együtt motorozni. A téli tesztek alkalmával sokmindent sikerült elvégeznünk, sok új tapasztalatra tettünk szert és a tavalyi adatokat is jól tudjuk hasznosítani. Sok munka vár még ránk a szezon közben, de érzésem szerint egy versenyképes csomaggal indulhatunk útnak az első futamra Ausztráliába, mely előtt szintén lesz egy kétnapos tesztünk február 18-án és 19-én”– nyilatkozta Talmácsi idei második tesztjéről a Jerez de la Frontera-ról.


A 2011-es NB1-es bajnokcsapat vezetősége a 2007-es MotoGP 125 világbajnokkal


“Egy versenyképes csomaggal indulhatunk útnak az első futamra Ausztráliába”

Forrás: TGM

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending