Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Talmácsi Shell nagykövet lett

Mostantól Talmácsi Gábor (is) közvetíti mindazon értékeket, amiket a kagylós kenőolaj márka képvisel

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A Shell Talmácsi Gábor MotoGP125 világbajnokot választotta nagykövetének – a bejelentésre a február 4-i sajtótájékoztatón került sor. Talma kinevezése következetes döntés volt, meséli Tamás Tamás, a Shell kenőanyagok üzletágvezetője: „A világbajnok motorversenyző megtestesíti mindazt, amit a Shell és az Orbico (az importőr – a szerk.) képvisel: az elhivatottságot és a professzionalizmust. Gábor kiemelkedő személyisége révén közvetlen kapocs a GTL technológiára épülő termékek és a vásárlók között, hitelesen tudja képviselni a márkát és a Shell üzenetét, ami így szól: Shell PurePlus technológia, a jövőbe vezet”


A fokozott magyarországi piaci szereplés mellett a csúcsminőségű Shell kenőanyagokról, a különleges GTL (gas-to-liquid, vagyis földgázból alapolaj előállítás) technológiáról, valamint a világon egyedülálló katari Shell GTL üzemről volt szó a sajtótájékoztatón, melynek során a vállalat hivatalos keretek között megválasztotta nagykövetének Talmácsit.

A Shell által kifejlesztett és egyedüliként használt GTL, másnéven Shell PurePlus technológia egy gázból folyadékot előállító folyamatot takar, amely során egy katalitikus kémiai reakción keresztül történik meg a földgáz folyadékká történő átalakítása. Ez az eljárás nagyon nagy tisztaságú és kiváló oxidációs stabilitású szintetikus végterméket eredményez, szűk molekula-tartományú egyedi összetétellel és állandó magas minőséggel. A Shell 3500 szabadalmat jelentett be az eljárás több mint 40 évig tartó kifejlesztése során. A vállalat átlagban naponta 140 ezer hordó (1 hordó = 159 liter) csúcsminőségű terméket állít elő, melyből jelenleg évi 1 millió tonnát tesz ki a GTL technológiával készült, magas minőségű Group III-as alapolaj.

A vállalat kenőanyagaival gyakorlatilag mindenkihez szeretne szólni, aki kenőanyagot használ, a személyautó-tulajdonosoktól kezdve egészen a nagyvállalatok döntéshozóiig, hiszen a Shell által alkalmazott alapolaj gyártási technológia egyedülálló a világon, és szinte minden iparág számára készül kenőanyag a GTL technológiájú bázisolajokból, például személy- és teherautó motorolaj, ipari célú kenőolaj vagy akár erőművi alkalmazásokban használt olajok (turbinaolaj, szigetelőolaj).

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending