Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi Shell nagykövet lett

Mostantól Talmácsi Gábor (is) közvetíti mindazon értékeket, amiket a kagylós kenőolaj márka képvisel

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Shell Talmácsi Gábor MotoGP125 világbajnokot választotta nagykövetének – a bejelentésre a február 4-i sajtótájékoztatón került sor. Talma kinevezése következetes döntés volt, meséli Tamás Tamás, a Shell kenőanyagok üzletágvezetője: „A világbajnok motorversenyző megtestesíti mindazt, amit a Shell és az Orbico (az importőr – a szerk.) képvisel: az elhivatottságot és a professzionalizmust. Gábor kiemelkedő személyisége révén közvetlen kapocs a GTL technológiára épülő termékek és a vásárlók között, hitelesen tudja képviselni a márkát és a Shell üzenetét, ami így szól: Shell PurePlus technológia, a jövőbe vezet”


A fokozott magyarországi piaci szereplés mellett a csúcsminőségű Shell kenőanyagokról, a különleges GTL (gas-to-liquid, vagyis földgázból alapolaj előállítás) technológiáról, valamint a világon egyedülálló katari Shell GTL üzemről volt szó a sajtótájékoztatón, melynek során a vállalat hivatalos keretek között megválasztotta nagykövetének Talmácsit.

A Shell által kifejlesztett és egyedüliként használt GTL, másnéven Shell PurePlus technológia egy gázból folyadékot előállító folyamatot takar, amely során egy katalitikus kémiai reakción keresztül történik meg a földgáz folyadékká történő átalakítása. Ez az eljárás nagyon nagy tisztaságú és kiváló oxidációs stabilitású szintetikus végterméket eredményez, szűk molekula-tartományú egyedi összetétellel és állandó magas minőséggel. A Shell 3500 szabadalmat jelentett be az eljárás több mint 40 évig tartó kifejlesztése során. A vállalat átlagban naponta 140 ezer hordó (1 hordó = 159 liter) csúcsminőségű terméket állít elő, melyből jelenleg évi 1 millió tonnát tesz ki a GTL technológiával készült, magas minőségű Group III-as alapolaj.

A vállalat kenőanyagaival gyakorlatilag mindenkihez szeretne szólni, aki kenőanyagot használ, a személyautó-tulajdonosoktól kezdve egészen a nagyvállalatok döntéshozóiig, hiszen a Shell által alkalmazott alapolaj gyártási technológia egyedülálló a világon, és szinte minden iparág számára készül kenőanyag a GTL technológiájú bázisolajokból, például személy- és teherautó motorolaj, ipari célú kenőolaj vagy akár erőművi alkalmazásokban használt olajok (turbinaolaj, szigetelőolaj).

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending