Connect with us
Suzuki

Hírek

Talmácsi robogós klub júni 15-én! Időpontváltozás!!!

Azt tudtuk, hogy Gábor szereti a robogókat, de mostantól vele együtt is lehet robogni.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Itt a jó idő, és a lehetőség a motorozásra! Az idén induló Talmácsi Robogós Klub szeretné összefogni a robogósokat, hogy a kétkeréken közlekedés még több örömet okozzon és biztonságosabb legyen.
A Robogós Klub lehetőséget ad arra, hogy a kétkerekű társadalom még közelebb kerüljön egymáshoz, hiszen amikor két motoros találkozik egy lámpánál, általában köszöntik egymást.

A talma.hu-ról és a Talmácsi Robogós Klub facebook oldaláról mindenki megtudhatja, hogy mikor jövünk össze egy közös motorozásra, járjuk egy kicsit az utcákat ezzel is felhívva az autósok figyelmét arra, hogy jobban számítsanak a közlekedésben a robogósokra. Szeretnék, ha az utcai motorozás biztonságosabbá válna, és a robogózás kultúrája jobban megvetné a lábát Magyarországon. Csatlakozz Te is hozzánk, hidd el nem bánod meg!
A Klub tervei között szerepel, hogy biztonságtechnikai képzéseket szervezzen a tagok részére, és a hirdesse a robogózás alapvető írt és íratlan szabályait. Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző, aki a nyári időszakban mindig robogóval közlekedik, jelenleg egy Yamaha X-Max nyergében járja az utakat, a legmegfelelőbb személy mindezek kommunikálására.
Az első közös robogózás június 15 kedden lesz, 19 órakor találkozunk a Budapesten a Hősök terén. Gyere el és motorozz egyet Talmácsi Gáborral és barátaival!


Katt után a talma.hu-n találod magad!

Talmácsi Gábor:

– A robogózásnak van egy sajátos kultúrája, ami Európa számos országában remekül működik, és itthon is egyre többen választják ezt a közlekedési formát. Szeretném, ha a Talmácsi Robogós Klubnak köszönhetően sokakban megváltozna az a téves nézet, hogy a motorozás veszélyes, hiszen ha odafigyelünk egymásra és mindenki a tudásának megfelelő kétkerekűt választja, akkor nem lehet gond. A környezetért is sokat tehetünk, ha többen váltanak robogóra, hiszen ez esetben csökkenne a dugóban várakozó autók száma, és így a nagy városok levegője is tisztább lenne.

www.talma.hu
http://www.facebook.com/#!/pages/TALMACSI-ROBOGOS-KLUB/124044784302350?ref=ts

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending