Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi nem számít a pontversenybe

Talma természetesen csak tesztelési céllal vesz részt a hétvégi hungaroringi versenyen, nem kíván beleszólni a magyar bajnoki pontok elosztásába – ez nem jelenti azt, hogy nem akar nyerni…

Közzétéve

ekkor

talma hrin
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Mint azt a hét folyamán megírtuk, Talmácsi Gábor több mint 10 éve indult utoljára magyar bajnoki futamon, de a hétvégén, május 18-án és 19-én ismét láthatják őt a hazai nézők motorozni, mivel részt vesz az országos bajnokság hungaroringi versenyén.

Talmácsi elsődleges célja, hogy a két világbajnoki futama között teszteljen néhány új alkatrészt és kipróbáljon néhány új beállítást, ami elősegítheti számára az eredményes szereplést a következő világbajnoki futamon, melyre május 26-án kerül sor Doningtonban.

“Számomra a hétvége kőkemény munkáról fog szólni, hisz kész vagyok mindenre, ami elősegítheti az eredményes szereplésemet a világbajnokságon. Leginkább az edzések lesznek fontosak számunkra, mivel több alkatrészt és beállítást is szeretnénk kipróbálni, de ha már ott vagyok, akkor indulok a versenyenken is a superstock edzőmotorommal, ami plusz adrenalin, plusz kilométerek. Természetesen a bajnokság állásába nem szeretnék beleszólni, így a pontozásnál az elért eredményemet figyelmen kívül hagyják majd a szervezők. Nagyon jó érzés lesz újra magyar közönség előtt motorozni” – nyilatkozta a világbajnok motorversenyző.

Comments

comments

Trending