Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi nem indul a Moto2-ben

Nem sikerült a bravúr: Talma nem talált magának megfelelő csapatot

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Sajnos nem váratlan a bejelentés: Talma idén nem indul a gyorsasági motoros világbajnokságon. Már egy jó ideje számíthattunk a szomorú hírre, de közben bizakodhattunk is, hiszen mindig felvillant egy-egy reménysugár, lehetőség. Sajnos a “jobb helyeken” egy komoly összeg lett volna a “beugró”, így Talmácsi tíz év után kénytelen szüneteltetni grand prix karrierjét. A Talmácsi-menedzsment hivatalos közleményét olvashatjátok.

Megszületett a döntés: az idei világbajnokságon nem áll rajthoz a magyar motoros. Előzmények: mint ismeretes, Talmácsi Gábornak aláírt szerződése volt a spanyol Jack&Jones by A. Banderas csapathoz, azonban decemberben az alakulat visszalépett az indulástól és a magyar versenyző csapat nélkül maradt. Talmácsi már a bejelentés napján elkezdett dolgozni a megoldáson és több ajánlatot is kapott, viszont ezekben elsősorban az anyagi feltételek domináltak.

“Motorversenyző vagyok, akinek az élete a versenyzés, de ahogy korábban már mondtam, nem mindenáron. Nagyon kemény időszakon vagyok túl. Hosszú tárgyalásokat folytattam a G22 csapattal, akik a lehetőségeikhez mérten tényleg mindenben próbáltak segíteni. Azonban az elmúlt időszak nehézségei túlságosan sokat kivettek belőlem mentálisan és lelkileg egyaránt, és bár fizikailag folyamatosan készültem, mégsem érzem magam készen az idei vb-re. Nehéz volt meghoznom ezt a döntést, de figyelembe vettem azt, hogy nemcsak magamért és a versenytársaimért vagyok felelős a pályán, hanem a szponzoraimért, a szurkolóimért, a csapatomért” – nyilatkozta Talmácsi Gábor.


Pedig Banderaséknál nagyon bizakodó volt 2011-re nézve – ekkor még álmában sem gondolta vona, hogy nem indul idén…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending