Connect with us
Suzuki

Hírek

Talmácsi: nagyon jó érzés adni

Talma Karácsonykor is jótékonykodott, ezúttal egy vidéki kórháznak segített

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Forrás: Talmácsi Gábor Média

Világbajnok motorosunk örömmel tett eleget a felkérésnek és együttműködő partnerével, az E85 bioetanol üzemanyagot gyártó Hungrana Kft.-vel közösen ellátogatott a Fejér Megyei Szent György Kórház Karácsonyára.

“A megható műsor már-már kézzel foghatóvá tette a szeretetet”. A kórház dolgozói, a betegek és a vendégek arcára is egyaránt mosoly ült. A műsort követő kötetlen beszélgetés után Talmácsiék betekintést nyertek a kórház életébe. Több osztályt is meglátogattak és megnézhették, hogy milyen emberfeletti munka folyik a csecsemő- és koraszülött intenzív osztályon, ahol a csöppségek mielőbbi gyógyulásáért küzd mindenki.

“Nagyon jó érzés adni, ezt az érzést soha nem lehet elégszer átélni. Nagy örömmel adtam át az együttműködő partnerem, az E85 bioetanol üzemanyagot gyártó Hungrana Kft. nagy összegű felajánlását Dr. Simon Gábor osztályvezető főorvosnak, mely csupa-csupa hasznos ajándék. Nagyon mély benyomást tett rám az intenzív osztályon eltöltött rövid idő, az ott dolgozók igazi hősök, akik mindent megtesznek a betegekért – nyilatkozta a karácsonyi szezonban (is) több alkalommal is jótékonykodó Talma.

“A Hungrana Kft. mint a társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett élelmiszer alapanyag gyártó vállalat, továbbra is kiemelten fontosnak tartja a támogatásra szorulók segítését. Nagy örömmel adtuk át a Fejér Megyei Szent György Kórháznak és kis betegeinek adományunkat” – mondta Dr. Lengyel Attila, a Hungrana Kft. ügyvezető igazgatója.


Dr. Simon Gábor osztályvezető főorvosnak Talma nyújtja át a támogatást

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending