Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi már a megoldáson dolgozik. Bumeráng interjúval frissítve!

Talma iránt a Moto2-ből és a WSBK-ból is érdeklődnek – a pilóta várja a legjobb ajánlatot

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Talmácsi Gábort szerződtető Jack&Jones by Antonio Banderas Team tegnap délután tájékoztatta versenyzőit és a médiát is arról, hogy visszalép a jövő évi vb-s szerepléstől. A hír mindenkit meglepett, a pilótákat pedig egyenesen sokkolta.

Talmácsi Gábor azonnal a tettek mezejére lépett és a mielőbbi megoldás érdekében felvette a kapcsolatot a DORNA-val (MotoGP sorozat hivatalos szervezője), az IRTA-val (MotoGP csapatok és versenyzők képviseleti szervezete), illetve már őt is keresték olyan csapatok, akik 2011-ben ott lesznek a MotoGP Moto2 kategóriájában, de érkezett megkeresés másik sorozatban induló alakulattól is, akik örömmel szerződtetnék a magyar világbajnokot. Egyelőre azonban Talmácsi a MotoGP-s folytatást tűzte ki célul, viszont a jelenlegi ajánlatok olyanok, melyekhez tőkeerős szponzorok együttműködésére van szükségese a magyar motorosnak. Az elkövetkező időszakban a megoldás megtalálásán dolgozik Talmácsi Gábor és beszámol minden érdemi fejleményről, előrelépésről.

“Bár még mindig értetlenül állok a dolgok előtt, már dolgozok a megoldáson. Alig fél nap telt el a csapat bejelentése óta, de máris érkeztek megkeresések más Moto2-es csapatoktól, valamint a Superbike versenysorozat is érdeklődik irántam (a szériaalapú-sorozatba igazolást interjúnkban még elképzelhetetlennek tartotta Gábor, ahol azt is elmondta, hogy nem adná a nevét “akármilyen” Moto2-es csapathoz sem – a szerk.). Azonban semmit sem szeretnék elkapkodni. Én is felvettem a kapcsolatot az illetékesekkel és bízom abban, hogy mielőbb megoldódik a kialakult helyzet, ami most ugyan valaminek a végét jelentette, de egyúttal valami új kezdete is. A történtek ellenére megnyugtató, hogy a rendelkezésemre álló mérnökök – akiket együtt választottunk ki anno a csapattal – várják a fejleményeket, döntésemet és készek velem együtt folytatni a 2011-es szezont. Azért is fontos ez számomra, mert az idei tapasztalatok alapján kiderült, hogy az egyik fő szempont – a csapat biztos anyagi háttere mellett -,hogy milyen szakemberekkel dolgozhatok. Természetesen amint lesznek fejlemények a jövőmet illetően, tájékoztatást fogok adni” elemezte a helyzetet Talma, aki egyébként a Bumerángban is nyilatkozott csütörtök reggel. Itt hallható az anyag.


Nagyon reméljük, hogy nem csak ez a bringa marad Talma számára a jövő szezonra
 
  A motorshow1 interjút készített vele 24 órával a bejelentés előtt, azt itt láthatjátok:

 

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending