Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi: jövőre is Supersport VB

Már most megegyeztek: Talma 2013-ban teljes szezont fut majd idei cseh WSSP-csapatával

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Talmácsi Gábor ralis kalandjai után viharos gyorsasággal tért vissza a profi motorversenyzés világába, most pedig ugyanilyen gyorsan döntött, miszerint jövőre is a Supersport vébén megy majd, ugyanezzel a csapattal – de talán még jobb technikai háttérrel.

Talmácsi Gábor az idei Superbike Világbajnokság misanói versenyétől csatlakozott a Supersport (600-as) sorozathoz, majd ezt követően rajthoz állt a bajnokság hátralévő nyolc futamán. Cseh csapatával, a Prorace Teammel minden előzetes teszt nélkül vágtak neki a közös munkának, ami mindezek ellenére igen eredményesen sikerült. Talmácsi nyolcból nyolc futamon végzett a pontszerzők között és az összetettben a legeredményesebb magyar versenyzőként a 13. helyen zárt 44 ponttal.

A közös munkának pedig a jövőben is lesz folytatása. Talmácsi aláírta a szerződést a Prorace-szel a 2013-as teljes világbajnoki szezonra – a csehek jövőre állítólag komoly fejlesztéseket terveznek. A magyar világbajnok egyedüli versenyzője lesz a Teamnek és az idei évhez hasonlóan az általa már jól ismert Honda CBR600RR-rel száll csatába a világbajnoki pontokért.

“Nagyon örülök, hogy a megkezdett munka tovább folytatódik, amit eddig a folyamatos fejlődés jellemzett. Jövőre egy teljes szezon vár majd ránk, melyet a tudatos felkészülés és nagyon fontos tesztek előznek meg, amik idén kimaradtak. Kölcsönösen hiszünk és bízunk egymásban, ami mindenképpen biztos alapot szolgáltat a közös munkához. Még csak most ért véget az idei szezon, de már nagyon várom a téli teszteket, hogy újra elkezdjünk dolgozni”
– nyilatkozta Talma.

“Nagyon örülünk az együttműködés folytatásának. Ahogyan Gábor is tudja, hogy miben tud még fejlődni, úgy mi is tudjuk, hogy milyen lépésekre van szükség, hogy technikailag még erősebbek legyünk jövőre. A mostani munka is már ennek jegyében zajlik a Hungaroringen. Gőzerővel és tudatosan készülünk a 2013-as szezonra” – mondta Milos Cihak, a Prorace csapatfőnöke.


Talma és Milos Cihak csapatfőnök megegyeztek: jövőre folytatódik a munka


Jövőre is CBR600RR-rel indulnak, de reményeik szerint fejlettebb technikával

Forrás: TGM

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending