Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi is beöltözött

Talma ismét jótékonykodott, ezúttal a Heim Pál Gyermekkórházban járt

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Forrás: Talmácsi Gábor Média Képek: Horváth Zoltán

Talmácsi Gábor elmesélte, hogy gyerekként motoros bőrcsizmáját pucolta fényesre és azt tette ki lefekvés előtt az ablakba. Az évek múlásával sem felejtette el azt a sok szép emléket, melyet Mikulás kapcsán ő is átélt annak idején. Éppen ezért is érezte örömteli feladatnak, hogy Mikulásként ellátogasson a Heim Pál Gyermekkórházba és meglepje az ott lakó kis betegeket.

Együttműködő partnereinek köszönhetően a motoros Mikulás zsákja a hagyományos Mikulás-csomagokon túl – melyeket a Tesco biztosított – monitorokat, nyomtatót, laptopot, csecsemő mérleget, vérnyomásmérőt, a rehabilitáció során használatos eszközöket, gyerekjátékokat rejtett. Utóbbi hasznos ajándékokat a Hungrana Kft., az E85 bioüzemanyag gyártója ajánlotta fel, segítve ezzel is az intézmény működését.

“A jótékonyság fontos számomra és már hagyomány, hogy évről évre valamilyen formában támogatom a Heim Pál Gyermekkórházat. Nagyon nagy örömöt okoz adni, segíteni. Szívet melengető érzés volt látni a gyerekeket mosolyogni és boldog vagyok, ha már egy kis időre sikerült feledtetnem velük a nehézségeket. Igazán különleges volt Mikulásként ajándékokat osztogatni. Köszönöm a Hungrana Kft.-nek és a Tescónak, hogy a jó ügy érdekében idén is sor kerülhetett egy ilyen látogatásra. Úgy gondolom, hogy kis odafigyeléssel, összefogással sokat tudunk tenni egymásért. Szívből kívánok Boldog Mikulást mindenkinek!” – nyilatkozta Talma.


Önfeledt pillanatok a gyerekek számára a nehéz hétköznapokban

“A Hungrana Kft. mint a társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett élelmiszer alapanyag gyártó vállalat, kiemelten fontosnak tartja a támogatásra szorulók segítését. Ezért örömmel adtuk át a Heim Pál Gyermekkórháznak és kis betegeinek adományunkat” – mondta Dr. Lengyel Attila, a Hungrana Kft. ügyvezető igazgatója.


Kis ajándék, nagy öröm

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending