Connect with us
Suzuki

Hírek

Talmácsi is beöltözött

Talma ismét jótékonykodott, ezúttal a Heim Pál Gyermekkórházban járt

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Forrás: Talmácsi Gábor Média Képek: Horváth Zoltán

Talmácsi Gábor elmesélte, hogy gyerekként motoros bőrcsizmáját pucolta fényesre és azt tette ki lefekvés előtt az ablakba. Az évek múlásával sem felejtette el azt a sok szép emléket, melyet Mikulás kapcsán ő is átélt annak idején. Éppen ezért is érezte örömteli feladatnak, hogy Mikulásként ellátogasson a Heim Pál Gyermekkórházba és meglepje az ott lakó kis betegeket.

Együttműködő partnereinek köszönhetően a motoros Mikulás zsákja a hagyományos Mikulás-csomagokon túl – melyeket a Tesco biztosított – monitorokat, nyomtatót, laptopot, csecsemő mérleget, vérnyomásmérőt, a rehabilitáció során használatos eszközöket, gyerekjátékokat rejtett. Utóbbi hasznos ajándékokat a Hungrana Kft., az E85 bioüzemanyag gyártója ajánlotta fel, segítve ezzel is az intézmény működését.

“A jótékonyság fontos számomra és már hagyomány, hogy évről évre valamilyen formában támogatom a Heim Pál Gyermekkórházat. Nagyon nagy örömöt okoz adni, segíteni. Szívet melengető érzés volt látni a gyerekeket mosolyogni és boldog vagyok, ha már egy kis időre sikerült feledtetnem velük a nehézségeket. Igazán különleges volt Mikulásként ajándékokat osztogatni. Köszönöm a Hungrana Kft.-nek és a Tescónak, hogy a jó ügy érdekében idén is sor kerülhetett egy ilyen látogatásra. Úgy gondolom, hogy kis odafigyeléssel, összefogással sokat tudunk tenni egymásért. Szívből kívánok Boldog Mikulást mindenkinek!” – nyilatkozta Talma.


Önfeledt pillanatok a gyerekek számára a nehéz hétköznapokban

“A Hungrana Kft. mint a társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett élelmiszer alapanyag gyártó vállalat, kiemelten fontosnak tartja a támogatásra szorulók segítését. Ezért örömmel adtuk át a Heim Pál Gyermekkórháznak és kis betegeinek adományunkat” – mondta Dr. Lengyel Attila, a Hungrana Kft. ügyvezető igazgatója.


Kis ajándék, nagy öröm

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending