Connect with us
Suzuki

Hírek

Talmácsi Gábor ötödik az első edzésen

Állandósította helyét az élmezőnyben a Balatonring Team pilótája.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Állandósította helyét az élmezőnyben a Balatonring Team pilótája
Több ezer spanyol szurkoló látta már az első szabadedzést is

Végre nem esett! Ez nagy szó idén a motoros gyorsasági világbajnokságon. Napos, meleg idő fogadta a pilótákat Jerezben, az idei első európai futam helyszínén.
Talmácsi Gábor egyértelműen a dobogóra szeretne felállni az idény harmadik versenyének végén, és ennek megfelelően jó formában kezdte a hétvégét. 18 kört tett meg a péntek délutáni szabadedzésen, és az ötödik legjobb időt érte el.

Gábornak kissé könnyebb dolga van Jerezben, mint az idény első két versenyén, ezt a pályát ugyanis a téli tesztek miatt már a 250-es motorral is viszonylag jól ismeri. A beállításokat is könnyebb lesz tökéletesítenie az edzéseken. Az ötödik hely azt bizonyítja, hogy Talma állandósította a helyét az élmezőnyben. Egyre magabiztosabban motorozik, és egyre otthonosabban mozog az új kategóriában.

Az első edzésen egyébként a leggyorsabb a hazai szurkolók egyik kedvence, Alvaro Bautista volt, és tartja rendkívül jó formáját a japán Aojama Hirosi a Hondával.

Talmácsi Gábor ötödik helyet érő ideje: 1:44.278

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

„Jónak mondanám a mostani helyezésem, és a köridővel is elégedett vagyok. Annak ellenére, hogy több problémám is volt az edzés alatt, emiatt nem tudtam egyforma időket motorozni. Kigyorsításoknál, amikor gázt adtam, néha úgy éreztem, hogy ledob a motor magáról. A porlasztással is volt gondunk az edzés elején, de az utolsó körökre megoldottuk. Tanulnunk kell a mai tapasztalatokból, mert szerintem jó munkát végeztünk, és akkor holnap még gyorsabb lehetek, és a ritmusom is jobb lehet.”


Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending