Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Talmácsi Gábor Misánóban-újra pole

Talmácsi Gábor, 125-ötödik 125-ös VB futam, tavalyi ezüst érem, ütőképes motor. Mi kell még egy szép magyar hétvégéhez…

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

 

SAN MARINO, MISANO – 2. nap

4-BŐL 4 EDZÉS NYERT TALMÁCSI, EZZEL IDÉN ZSINÓRBAN 3. POLEJÁT SZEREZTE MEG
Talmácsinak eszében sincs feladnia a harcot. Mindent elkövet annak érdekében, hogy mielőbb felzárkózzon a VB tabellát vezető Mike Di Meglio mögé, és eddig ezt ennél jobban nem is csinálhatta volna. 4 edzésből 4-et nyert meg, így holnap a versenyen ő indulhat az első rajtkockából. Első soros még Smith, Espargaro és Redding.
 

Talmácsi Gábor nyilatkozata:
Nehéz most szavakba önteni az érzéseimet, nagyon boldog vagyok. Végre élveztem a motorozást, nagyon jó az Apriliám, csak jókat tudok mondani. Nem bíztam el magam a 2. időmérőre sem, de éreztem, hogy jó a ritmusom és folyamatosan remek köridőket teljesítettem. Az utolsó körben Cortese ugyan feltartott egy kicsit, így vesztettem az időmből, de 4 edzés elsőség után eszemben sincs emiatt panaszkodni.

Rajtsorrend:
TALMÁCSI 1.43.729
Smith 1.43.920
Espargaro 1.44.334
Redding 1.44.339

 

San Marino, Misano – 1. nap

TALMA KEZDÉSNEK IDEIGLENES POLE-LAL JUBILÁLT

Talmácsi Gábor százhuszonötödik 125cc-s VB futamára készül ezen a hétvégén Misanoban, ahol tavaly a dobogó 2. fokára állhatott fel. Világbajnokunk már szerdán megérkezett a helyszínre. Csütörtökön amolyan hagyomány szerint futott egy kört a pályán. Szemügyre vette a pálya új részeit, az aszfalt minőségét. Az edzések megkezdése előtt egyeztetett a mérnökökkel egy újfajta geometriai lehetőség kipróbálásáról.

Talma már az első szabadedzésen az élen végzett, majd a kvalifikációs tréningen is megszerezte az ideiglenes pole pozíciót. Délelőtti idejéből több mint 1 mp-et sikerült lefaragnia az időmérőn. Folyamatosan hozta a jó köridőket és végig magabiztosan, lendületesen motorozott.

 
Talmácsi Gábor nyilatkozata:

“Nagyon jól kezdődött számunkra ez a hétvége. Az új geometriai-beállítással sokkal jobb a motor a féktávokon, sokkal jobban fordul a kanyarokban, mint korábban bármikor. Talán fizikailag kicsivel nehezebb vezetni, mert elfáradtam a végére, de lehet, hogy ebben közrejátszik az is, hogy eléggé meleg van. Bízom a holnapi hasonló folytatásban, hiszen van egy jó bázis-beállításunk és nem csak egy jó kört sikerült teljesítenem. A pálya átalakítása, az új kanyarok jobban fekszenek vezetési stílusomhoz, mint a régi, így gyorsan megszoktam az új vonalvezetést.”

 
Első időmérő eredménye:
  1. TALMÁCSI 1.44.172
  2. Redding 1.44.339
  3. Di Meglio 1.44.613
  4. Smith 1.44.646

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending