Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Talmácsi Gábor a legnépszerűbb sportolónk

Az Év Sportolója gálán Talma nyerte a legnépszerűbb sportolónak járó díjat

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

2011. január 20-án este a budapesti Corinthia Grand Hotel Royal adott otthont az Év sportolója 2010 nevű gálának, melynek keretén belül nyolc kategóriában hirdettek győztest. Egyedüli sportolóként Talmácsi Gábort három kategóriában is jelölték.

Az Év legsármosabb sportolója, az Év legkaritatívabb sportolója és az Év legnépszerűbb sportolója címre is pályázott Talma. A szavazatok alapján mindhárom kategóriában a legjobbak között végzett, sőt ő nyerte el az Év legnépszerűbb sportolója címet – a Ringier Kiadó és a NEO FM rádió közös játéka alapján. A nyolc győztesen felül volt még egy díjazott: Németh Ottó, a Right Guard Racing csapatfőnöke, akit egy évtizedes, a sportmarketing területén végzett munkájáért a “Sportért” különdíjban részesítettek.

“Először is gratulálni szeretnék minden jelöltnek és győztesnek, hiszen már önmagában az is hatalmas elismerés, ha valakit szavazásra méltónak ítéltek. Büszke vagyok, hogy engem három kategóriában is jelöltek. Úgy tudom, több mint egymillióan szavaztak, mindenkinek köszönöm, aki mellettem tette le voksát. A sportnak köszönhetően rengeteg szép dolgot kaptam az élettől. 1985-ben kezdtem el motorozni egy édesapám által átalakított motorral. Mindig voltak céljaim az életben, amit szerettem volna megvalósítani, ami motivált. Emlékszem, négy évesen még az volt az első vágyam, hogy csak egyszer indulhassak egy igazi versenyen, később az idősebbek közé vágytam, majd az EB-n való szereplés volt az álom. Azóta persze sok minden történt, egyedüli magyar versenyzőként világbajnoki címet szereztem, amire azóta is büszke vagyok. A legnépszerűbb sportoló cím elnyerését különösen nagy becsben tartom, hiszen számomra azt bizonyítja, hogy elismerik az emberek az eddigi teljesítményemet, kedvelnek és szurkolnak nekem. Sportolóként ez mindennél többet ér nekem, újabb lendületet és motivácitót ad a kihívások leküzdésére” – nyilatkozta a megtisztelő elismerésben részesült versenyző.


Talma három kategóriában is jól szerepelt, egyet meg is nyert
Az Év Sportolója 2010 Gála győztesei

Év legnépszerűbb sportolója – Talmácsi Gábor

Év extrém sportolója – Erőss Zsolt

Év felfedezettje – Babos Tímea

Év legkaritatívabb sportolója – Erdei Zsolt

Év legszebb sportolónője – Jakabos Zsuzsanna

Év legsármosabb sportolója – Kucsera Gábor

Év csapata – MKB Veszprém

Év sportmenedzsere – Rácz Félix

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending