Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi Gábor 10. lett az első 250-es nagydíján

A magyar versenyző a legjobbak között.

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A magyar versenyző a legjobbak között.

 
A szezon első versenye késve, 40 perces csúszásával indult a 250-es évad. A sivatagból viharos erejű szél érkezett a Losail Circiut-ra, melyet eső is kísért, így várniuk kellett a versenyzőknek, mert éjszaka nem lehet esőben versenyezni a látási viszonyok miatt. Azért, hogy a király kategória időben rajtolhasson a negyedliteresek versenytávját húszról tizenhárom körre csökkentették. Esésekkel tarkított változatos verseny lett az évadnyitó, melyet Hector Barbera nyert, két franciát megelőzve, Cluzel és Di Meglio állhatót még dobogóra.

A Balatonring csapat versenyzője Talmácsi Gábor először állt 250-es versenyen a rajtrácsra, a hatodik starthely volt az övé. A magyar versenyző az élbolyban motorozott, de szerencsétlen események hatására folyamatosan hátrébb csúszott. Talmának többször nekimentek a vetélytársai, az egyik versenyző esése miatt a pályáról is le kellett hajtania. Végül Talmácsi a legjobb tíz között végzett, de most már csak előre tekint és várja a két hét múlva lévő Japán Nagydíjat.

Talmácsi Gábor:

“Az elején néhány körig minden jó volt, de utána nekem jött valaki, és három helyezéssel visszacsúsztam. Ezt követően az egyik versenyző elesett és majdnem engem is kilökött, amikor lementem a pályáról megint megelőztek hárman. Utána Debonnal kellett küzdenem, de hatalmasakat fékezett és nem tudtam megelőzni, az előttünk levő boly ezalatt eltávolodott tőlünk. Kicsit csalódott vagyok, mert ha ezek a problémák nincsenek, akkor jobb helyezést érhettem volna el. Mivel pozitívan gondolkodom, így azt mondom a legjobb tízben végeztem, és most már a következő versenyre koncentrálok, amely Japánban lesz két hét múlva. Tovább dolgozunk keményen.”

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending