Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi Gábor 10. lett az első 250-es nagydíján

A magyar versenyző a legjobbak között.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A magyar versenyző a legjobbak között.

 
A szezon első versenye késve, 40 perces csúszásával indult a 250-es évad. A sivatagból viharos erejű szél érkezett a Losail Circiut-ra, melyet eső is kísért, így várniuk kellett a versenyzőknek, mert éjszaka nem lehet esőben versenyezni a látási viszonyok miatt. Azért, hogy a király kategória időben rajtolhasson a negyedliteresek versenytávját húszról tizenhárom körre csökkentették. Esésekkel tarkított változatos verseny lett az évadnyitó, melyet Hector Barbera nyert, két franciát megelőzve, Cluzel és Di Meglio állhatót még dobogóra.

A Balatonring csapat versenyzője Talmácsi Gábor először állt 250-es versenyen a rajtrácsra, a hatodik starthely volt az övé. A magyar versenyző az élbolyban motorozott, de szerencsétlen események hatására folyamatosan hátrébb csúszott. Talmának többször nekimentek a vetélytársai, az egyik versenyző esése miatt a pályáról is le kellett hajtania. Végül Talmácsi a legjobb tíz között végzett, de most már csak előre tekint és várja a két hét múlva lévő Japán Nagydíjat.

Talmácsi Gábor:

“Az elején néhány körig minden jó volt, de utána nekem jött valaki, és három helyezéssel visszacsúsztam. Ezt követően az egyik versenyző elesett és majdnem engem is kilökött, amikor lementem a pályáról megint megelőztek hárman. Utána Debonnal kellett küzdenem, de hatalmasakat fékezett és nem tudtam megelőzni, az előttünk levő boly ezalatt eltávolodott tőlünk. Kicsit csalódott vagyok, mert ha ezek a problémák nincsenek, akkor jobb helyezést érhettem volna el. Mivel pozitívan gondolkodom, így azt mondom a legjobb tízben végeztem, és most már a következő versenyre koncentrálok, amely Japánban lesz két hét múlva. Tovább dolgozunk keményen.”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending