Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi és a gentleman

Talma a brit világsztárral, Roger Moore-ral teázhatott együtt, aki hazánk vendége volt

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Forrás: Talmácsi Gábor Média

Budapesten tartózkodott a hétvégén Sir Roger Moore brit színész (83), aki egy, az idei évben indított exkluzív férfimagazin meghívására érkezett hazánkba svájci otthonából.

Megszokhattuk már, hogy világbajnok motorosunk, Talmácsi Gábor a motorosélet mellett a mindig reflektorfényben pompázó filmvilág közelében is megtalálható. Jelenleg például a mozivásznon is láthatod Talmát, ugyanis a tegnapi naptól kezdve vetítik a hazai mozik a nagy sikerű Üvegtigris harmadik részét, amiben Gábor is kapott egy kis szerepet. Bár első (elképzelt) találkozása Antonio Banderassal  igencsak “megmosolyogtatóra” sikeredett (azt hitték Stefanoval, hogy a spanyol filmcsillaggal beszélgetnek, de csak egy hasonmás volt…), most azonban egy “igazi” világsztárral találkozhatott Gábor.

A James Bond filmek sztárját, Simon Templar-t avagy a Minden lében két kanál filmsorozat Lord Sinclairjét, az Unicef jószolgálati nagykövetét budapesti útjára negyedik felesége, a dán származású egykori légiutaskísérő Lady Kristina kísérte el. A városnézéssel, borkóstolással és egy ekluzív szombat esti gálán történő megjelenéssel tarkított hivatalos programsorozatán kivül a vendéglátók jóvoltából néhány prominens személy külön is találkozhatott a világsztárral és bájos feleségével.

A házaspár az Ybl villában látta vendégül többek között egy rövid koncert erejéig Havasi Balázs zongoraművészt, neves médiaszemélyiségeket és néhány sportolót. A kiváltságosok között volt a Right Guard Racing csapatfőnöke Németh Ottó és világbajnok motorosunk, Talmácsi Gábor, akik egy csésze teára kaptak meghívást, melyre örömmel mondtak mindketten igent.

Életreszóló élmény volt találkozni Sir Rogerrel. Idős kora ellenére remek fizikai és szellemi kondicióban van, és a humora is még mindig a régi. A gyors autók és motorok iránt kölcsönös a szenvedélyünk, így hamar megtaláltuk a közös témát. Érdeklődött a magyar sport általános helyzete és a versenyzésem, jövőbeni terveim iránt. Őrült, hogy a népszerűségemet és lehetőségeimet kihasználva néhány karitatív programban is részt veszek, hiszen ez számára különösen fontos. Számomra ő az igazi angol úriemberek megtestesítője, ezt be is bizonyította, amikor a búcsúzáskor készített emlékfotónk után a feleségét is odahívta egy fényképre, gentleman cselekedet volt”
– nyilatkozta Talmácsi a nagy találkozás után.


Talmácsi Gábor, Sir Roger Moore és Németh Ottó
600.000 forintért kelt el Talmácsi sisakja

Talmácsi Gábor és a Right Guard Racing jótékony célból árverésre ajánlottak fel egy versenysisakot, az árverésből befolyt összeget pedig a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány munkájának megsegítésére fordították. A sisakot Talma az idei évben több futamon is viselte. A www.bumerang.hu oldalon egy hétig lehetett licitálni, a kikiáltási ár 150.000 Ft volt. A NeoFM Bumeráng című műsorának Talmácsi Gábor december 6-án volt vendége, akkor mutatták be az egyedi sisakot, és akkor indult a licit. A beszélgetés során Talma megígérte, hogy személyesen adja át a sisakot az árverés végén a legtöbbet kínáló licitálónak, és az átadáskor névre szólóan dedikálja is azt. A licit december 13-án reggel zárult le, az utolsó érvényes vételi ajánlatot a Multiszolg Kft. tette. Az árverés leütésekor 600.000 Ft-on állt a licit, mely összeg teljes egészében a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány működését támogatja.

“Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült az árverés és egy ilyen szép összeggel tudtunk ezáltal hozzájárulni a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány működéséhez. Nem jó dolog betegnek lenni. Nekem is elszorul a torkom valahányszor beteg emberekkel találkozok, de méginkább akkor, ha gyerekekről van szó. A gyógyulás sokszor hosszadalmas, de a bohócdoktoroknak köszönhetően elviselhetőbbek lehetnek a fájdalmak, gyorsabban telik az idő. Nagyon jó érzés egy ilyen nemes ügyet segíteni. Köszönöm a licitálóknak is a segítséget – mondta el Talma az árverés kapcsán.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending