Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi egyelőre elégedett

WSSP: Talmáék tovább fejlődtek Almeriában, főleg a motorelektronika terén…

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Ahogy a héten már hírül adtuk, Talmácsi Gábor csapatával, a Prorace Teammel közösen is megkezdte a felkészülést az idei szezonra. A spanyolországi Circuito de Almeria pályán zajlott a tesztelés, ahol a hőmérséklet alkalmas volt a motorozásra, de a szél nagyon fújt.

A pénteki napon például már több csapat is pihenőnapot hirdetett a viharos szél miatt. Talma csütörtökön és pénteken összesen 75 kört teljesített, több elektronikai beállítást is kipróbáltak és csapatával elégedetten zárták a két tesztnapot – Németh Balázsék – szintén cseh – alakulatához hasonlóan. Rövid pihenő után a munka január 22-én és 23-án Jerezben folytatódik.

“Egy számomra újabb ismeretlen pályát sikerült felfedeznem ezen a két napon, hiszen korábban még nem motoroztam itt. Nehéz, technikás pálya. Ráadásul hatalmas orkán erejű szél fújt mindkét nap, ami egyes kanyarokban nagyon zavaró volt. Az elektronikai beállításokkal sokkal magasabb szinten vagyunk az előző évhez képest. Az időjárás viszontagásai ellenére is sikerült egy versenyszimulációt motorozni és a használt gumikon is tudtam tartani a jó köridőket. Ez pedig szintén egy fontos dolog ebben a géposztályban. Most három nap pihenő következik, majd Jerezben folytatjuk” – mondta Talmácsi Gábor.


Talma 75 kört teljesített Almeriában, és elégedetten szállt le a motorról

Forrás: TGM

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending