Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi edzésben tartja magát

Talma ugrásra készen: most egy Yamaha R6-tal edzett az esetleges visszatérésre a GP-be

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Talmácsi Gábor Média

Világbajnokunk továbbra is készül és mindent megtesz annak érdekében, hogy bármikor bevethető legyen és akár még idén motoron lássák szurkolói.

Hétvégén egy Yamaha R6-sal tréningezett, mely csakúgy, mint a Moto2 kategória versenygépei 600 köbcentis és hasonló vezetéstechnikát igényel. Talmácsinak van egy Moto2-es edzőmotororja is, mely jelenleg fejlesztés alatt áll, de amint befejeződnek rajta a munkálatok azzal folytatja a tréningezést – az már egészen közel van a vb-motorokhoz.

“Szombaton végre az idő is lehetővé tette, hogy pályán motorozzak egyet. Sütött a nap, bár a szél fújt egy kicsit, de amint lecsuktam a sisakom rostélyát nem számított semmi külső körülmény. Ami egyedül fontos volt, a megtett körök száma, mert a célom az volt, hogy minél többet motorozzak. Még érzem a szükségességét minden, a pályán megtett kilométernek, de itt a jó idő és a közeljövőben több környező pályára is el fogok menni tréningezni, hiszen ahhoz, hogy jó formában legyek a futás, az erőnléti edzések mellett motoroznom is kell” – mondta el Talmácsi.


Mivel még nem készült el Moto2-es edzőmotorja, R6-ossal tréningezett Talma


Az Euroring nem egy GP-nagyságú pálya, de edzésre kiváló

Lola a Talmácsi Ringen

Egy közös ismerős lévén a napokban látogatást tett Lola a Talmácsi-ringen. Ha pedig már ott járt, ki is próbálta magát kétkeréken. Mielőtt azonban motorra ült volna a biztonsága érdekében overálba bújt, – stílusosan az overál “LOLA” márkanevű volt -, sisakot, kesztyűt, térd- és könyökvédőt húzott. A népszerű énekesnő oktatója személyesen Talmácsi Gábor volt, aki mindenben segítségére volt, hogy az alapokat elsajátítsa. A világbajnok motoros és az énekes nem most találkozott először, hiszen 2008-ban Talma adta át Lolának a VIVA Comet díjat. Tény, hogy anno egészen más volt az apropó: akkor Lola mozgott hazai vizeken, míg most Talmácsi járt hazai pályán.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending