Csatlakozz hozzánk
KTM

Hírek

Talmácsi edzésben tartja magát

Talma ugrásra készen: most egy Yamaha R6-tal edzett az esetleges visszatérésre a GP-be

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Forrás: Talmácsi Gábor Média

Világbajnokunk továbbra is készül és mindent megtesz annak érdekében, hogy bármikor bevethető legyen és akár még idén motoron lássák szurkolói.

Hétvégén egy Yamaha R6-sal tréningezett, mely csakúgy, mint a Moto2 kategória versenygépei 600 köbcentis és hasonló vezetéstechnikát igényel. Talmácsinak van egy Moto2-es edzőmotororja is, mely jelenleg fejlesztés alatt áll, de amint befejeződnek rajta a munkálatok azzal folytatja a tréningezést – az már egészen közel van a vb-motorokhoz.

“Szombaton végre az idő is lehetővé tette, hogy pályán motorozzak egyet. Sütött a nap, bár a szél fújt egy kicsit, de amint lecsuktam a sisakom rostélyát nem számított semmi külső körülmény. Ami egyedül fontos volt, a megtett körök száma, mert a célom az volt, hogy minél többet motorozzak. Még érzem a szükségességét minden, a pályán megtett kilométernek, de itt a jó idő és a közeljövőben több környező pályára is el fogok menni tréningezni, hiszen ahhoz, hogy jó formában legyek a futás, az erőnléti edzések mellett motoroznom is kell” – mondta el Talmácsi.


Mivel még nem készült el Moto2-es edzőmotorja, R6-ossal tréningezett Talma


Az Euroring nem egy GP-nagyságú pálya, de edzésre kiváló

Lola a Talmácsi Ringen

Egy közös ismerős lévén a napokban látogatást tett Lola a Talmácsi-ringen. Ha pedig már ott járt, ki is próbálta magát kétkeréken. Mielőtt azonban motorra ült volna a biztonsága érdekében overálba bújt, – stílusosan az overál “LOLA” márkanevű volt -, sisakot, kesztyűt, térd- és könyökvédőt húzott. A népszerű énekesnő oktatója személyesen Talmácsi Gábor volt, aki mindenben segítségére volt, hogy az alapokat elsajátítsa. A világbajnok motoros és az énekes nem most találkozott először, hiszen 2008-ban Talma adta át Lolának a VIVA Comet díjat. Tény, hogy anno egészen más volt az apropó: akkor Lola mozgott hazai vizeken, míg most Talmácsi járt hazai pályán.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending