Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi diadal Misánóban

Gyönyörű htévége a magyaroknak. Talma jött, látott és győzött!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye
A Misano-i versenyhétvége nem csak jól indult, hanem remekül is zárult Talmácsi Gábor számára. Mindkét pénteki és szombati edzést megnyerte, majd nagyszerű versenyzéssel meg sem állt a dobogó legfelső fokáig.

A 23 körös versenyt a pole pozícióból kezdte. Jól rajtolt és már a második kanyarban elsőként fordult. Csupán egyszer esett vissza a 2. helyre, de gyorsan visszaállt az élre, hiszen ma láthatóan ő volt a leggyorsabb a pályán. Talma és Smith mögött komoly csatározások folytak, melyeknek aktív résztvevője volt többek között Corsi, Di Meglio, Bradl. Utóbbi két versenyzőnek nem sikerült befejezni a futamot, így pont nélkül maradtak, Corsi a 3. helyen ért célba.

Talmácsi futamgyőzelmével 25 pontot faragott hátrányából. Jelenleg a 3. helyen áll az összetettben, 11 ponttal lemaradva Corsitól és 39-cel Di Meglio-tól.

 
Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Nagyon boldog vagyok, hogy a jó kezdés után a versenyen is minden rendben volt és sikerült győznöm. A nagy meleg miatt nehéz volt koncentrálni, egy pillanatra el is vesztettem a kellő figyelmet és 2-es fokozat helyett 1-sbe váltottam vissza. Megcsúsztam, de nem ijedtem meg. Tudtam, hogy gyorsabb vagyok Bradley-nél és ki kell hozzam a maximumot, hogy versenyben maradjak. A győzelemmel közelebb kerültem Di Megliohoz, 39 pontra faragtam a hátrányt. Nagyon jó beállításokat találtunk a hétvégén és biztos vagyok abban, hogy ezek jók lesznek alapnak a következő versenyekre is.

 
Végeredmény:
  1. TALMÁCSI GÁBOR 40.03.679
  2. Bradley Smith 40.09.081
  3. Simone Corsi 40.18.067
 
VB pontállás:
  1. Mike Di Meglio 186 pont
  2. Simone Corsi 158 pont
  3. TALMÁCSI GÁBOR 147 pont

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending