Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Talmácsi diadal Misánóban

Gyönyörű htévége a magyaroknak. Talma jött, látott és győzött!

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT
A Misano-i versenyhétvége nem csak jól indult, hanem remekül is zárult Talmácsi Gábor számára. Mindkét pénteki és szombati edzést megnyerte, majd nagyszerű versenyzéssel meg sem állt a dobogó legfelső fokáig.

A 23 körös versenyt a pole pozícióból kezdte. Jól rajtolt és már a második kanyarban elsőként fordult. Csupán egyszer esett vissza a 2. helyre, de gyorsan visszaállt az élre, hiszen ma láthatóan ő volt a leggyorsabb a pályán. Talma és Smith mögött komoly csatározások folytak, melyeknek aktív résztvevője volt többek között Corsi, Di Meglio, Bradl. Utóbbi két versenyzőnek nem sikerült befejezni a futamot, így pont nélkül maradtak, Corsi a 3. helyen ért célba.

Talmácsi futamgyőzelmével 25 pontot faragott hátrányából. Jelenleg a 3. helyen áll az összetettben, 11 ponttal lemaradva Corsitól és 39-cel Di Meglio-tól.

 
Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Nagyon boldog vagyok, hogy a jó kezdés után a versenyen is minden rendben volt és sikerült győznöm. A nagy meleg miatt nehéz volt koncentrálni, egy pillanatra el is vesztettem a kellő figyelmet és 2-es fokozat helyett 1-sbe váltottam vissza. Megcsúsztam, de nem ijedtem meg. Tudtam, hogy gyorsabb vagyok Bradley-nél és ki kell hozzam a maximumot, hogy versenyben maradjak. A győzelemmel közelebb kerültem Di Megliohoz, 39 pontra faragtam a hátrányt. Nagyon jó beállításokat találtunk a hétvégén és biztos vagyok abban, hogy ezek jók lesznek alapnak a következő versenyekre is.

 
Végeredmény:
  1. TALMÁCSI GÁBOR 40.03.679
  2. Bradley Smith 40.09.081
  3. Simone Corsi 40.18.067
 
VB pontállás:
  1. Mike Di Meglio 186 pont
  2. Simone Corsi 158 pont
  3. TALMÁCSI GÁBOR 147 pont

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending