Connect with us
Suzuki

Hírek

Talmácsi: “Azért is megcsinálom!”

Talma motorja kezd összeállni, viszont elesett vele, de Gábor nem keseredett el

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Szöveg: Faster Management

Második napjához érkezett a Holland Nagydíj, gyönyörű napsütéses időben motorozhatott a MotoGP mezőnye. Az olasz labdarúgó válogatott kudarca miatt kicsit halkabb volt a népes GP-s talján küldöttség, az olasz versenyzők azt mondták a pályán próbálják feledtetni honfitársaik szereplését.

Talmácsi Gábor néhány változtatással vágott neki a délelőtti szabadedzésnek, és több gumikombinációt is kipróbált ezen a gyakorlási lehetőségen. A magyar versenyző ideje a tizenegyedik helyre volt elég, Gábor négy tizeddel volt gyorsabb, mint tegnap.

Délután már a rajthelyezésekért folyt a küzdelem, negyven versenyző szeretett volna minél előkelőbb pozícióból nekivágni a holnapi nagydíjnak. Talmácsi egy gyors körrel kezdett, mellyel az első tíz versenyzőhöz tartozott az edzés elején. Tizenhét perce tartott a kvalifikáció, amikor az egyik gyors kanyarkombinációban Talmácsi motorjának eleje megcsúszott, és nagy sebességgel a sóderágyba vágódott. A motor olyan rossz helyen állt meg, hogy le kellett állítani az edzést. A magyar versenyző komolyabb sérülés nélkül megúszta az esést. Néhány perc várakozás után a mezőny újra elindult, Talma motorját azonban nem tudták helyreállítani az edzés végéig, így ő már nem tudott javítani. Addig elért ideje végül a huszonharmadik rajthelyet jelenti számára a holnapi Holland Nagydíjon. A magyar versenyző csapattársa, Iannone volt a leggyorsabb, ő indulhat az első rajtkockából.


Végre jó irányba halad a csapat a beállításokkal – nem hiányzott ez az esés

23. TALMÁCSI GÁBOR – 1’40.475

“Ez az edzés nem úgy sikerült, ahogyan elterveztem. Az egyik kanyarban megcsúszott a motorom eleje és már nem tudtam menteni, elestem. Nagyon akartam, éreztem, hogy jó a gép, tudok gyorsan menni, erre kénytelen voltam befejezni az edzést. Nem vagyok elkeseredve, mert a motor beállításai nem rosszak, fel fogok jönni a huszonharmadik helyről, és végig oroszlánként fogok küzdeni. A mérnökeim egy éjszaka alatt rendbehozzák a motort és úgy gondolom, nem lesz gond. Azért is megcsinálom!”
 

2010. június 25., Holland Nagydíj, Assen, időmérő edzés
1. Andrea IANNONE                 1’39.092
2. Ratthapark WILAIROT         1’39.307
3. Alex DEBON                          1’39.584
4. Shoya TOMIZAWA                1’39.664
5. Thomas LUTHI                    1’39.671
23. TALMÁCSI GÁBOR           1’40.475


Nehéz verseny vár Talmára, de mindent meg fog tenni

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending