Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi az utcán is Hondával jár

Ha egy SH300-as robogón egy ismerős fazont látsz, akkor az Talma lesz…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Talmácsi Gábor Média

Talma idei holtszezonja során egy Honda CBR600RR típusú edzőmotort (a Moto2-es “Talmamoto” mellett) és mostantól közúton is a szárnyas márka modelljét fogja hajtani, egy SH300-as robogó formájában.

Világbajnok motorosunkat, Talmácsi Gábort mától biztosan sokkal többet lehet majd látni kétkeréken az utakon, mint eddig. A Honda Hungary ugyanis biztosított számára egy Honda SH300 típusú robogót, amibe első látásra beleszeretett. A kétkerekű nemcsak praktikus a mostani nagy melegben, de gyorsabb közlekedést is biztosít a fővárosi dugókban. Mindezen pozitívumok mellett ráadásul még nagyon mutatós is és a tárolódobozának köszönhetően felettébb “férős”.

“Köszönöm a Honda Hungary-nek, hogy biztosítottak számomra egy Honda SH300 típusú robogót. A jövőben mindig ezzel fogok közlekedni, amivel nemcsak időt, de még pénzt is spórolok. Kíváncsi leszek majd a tulajdonságaira, amit szakmai szemmel fogok tesztelni és a későbbiekben rendszeresen megosztom majd a tapasztalataimat a Talmácsi Robogós Klub facebook oldalamon” – nyilatkozta Talmácsi.


Nekünk jók a tapasztalataink az SH300-ról, kíváncsiak leszünk Gábor véleményére


Nemsokára nálunk is sorra kerül az SH tesztje

Comments

comments

Trending