Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi az utcán is Hondával jár

Ha egy SH300-as robogón egy ismerős fazont látsz, akkor az Talma lesz…

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Forrás: Talmácsi Gábor Média

Talma idei holtszezonja során egy Honda CBR600RR típusú edzőmotort (a Moto2-es “Talmamoto” mellett) és mostantól közúton is a szárnyas márka modelljét fogja hajtani, egy SH300-as robogó formájában.

Világbajnok motorosunkat, Talmácsi Gábort mától biztosan sokkal többet lehet majd látni kétkeréken az utakon, mint eddig. A Honda Hungary ugyanis biztosított számára egy Honda SH300 típusú robogót, amibe első látásra beleszeretett. A kétkerekű nemcsak praktikus a mostani nagy melegben, de gyorsabb közlekedést is biztosít a fővárosi dugókban. Mindezen pozitívumok mellett ráadásul még nagyon mutatós is és a tárolódobozának köszönhetően felettébb “férős”.

“Köszönöm a Honda Hungary-nek, hogy biztosítottak számomra egy Honda SH300 típusú robogót. A jövőben mindig ezzel fogok közlekedni, amivel nemcsak időt, de még pénzt is spórolok. Kíváncsi leszek majd a tulajdonságaira, amit szakmai szemmel fogok tesztelni és a későbbiekben rendszeresen megosztom majd a tapasztalataimat a Talmácsi Robogós Klub facebook oldalamon” – nyilatkozta Talmácsi.


Nekünk jók a tapasztalataink az SH300-ról, kíváncsiak leszünk Gábor véleményére


Nemsokára nálunk is sorra kerül az SH tesztje

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending