Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talmácsi a beteg gyermekekért

Talma – szponzorai értékes ajándékaival – ismét ellátogatott a Heim Pál Gyermekkórházba

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Világbajnok motorosunk évről-évre számos jótékonysági akcióban vesz részt, melynek keretén belül rendszeresen ellátogat a Heim Pál Gyermekkórházba. Tavaly Mikulásként volt jelen ugyanitt, de most a csizma-ünnep környékén ő maga is kórházba került, de ahogy jobban lett, nem maradhatott el az esemény.

Az idei ajándéklista is a kórház szükségleteihez igazítva gondosan összeválogatott volt, így átadtak olyan hasznos eszközöket – monitorok, nyomtató, laptop, orvosi műszerek  – melyeket a Hungrana Kft., az E85 bioüzemanyag gyártója ajánlotta fel, segítve ezzel is az intézmény működését és persze a gyerekek legnagyobb örömére nem hiányozhatott egy kis édesség sem, melyet a Tesco biztosított.

“A jótékonyság továbbra is fontos számomra és már hagyomány, hogy az ünnepek közeledtével látogatást teszek a Heim Pál Gyermekkórházban. Jó érzés, hogy együttműködő partnereim segítségével hozzájárulhatok az intézmény működéséhez és jó kedvet csempészhettünk a kórház kis lakóinak életébe. Köszönöm a Hungrana Kft-nek és a Tescónak, hogy a jó ügy érdekében idén is létre tudott jönni ez a látogatás” – nyilatkozta Talmácsi Gábor.


Talma rendszeresen jótékonykodik, és ilyenkor persze dedikál is

Forrás: TGM

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending