Connect with us
Suzuki

Hírek

Talmácsi a 19. helyről indul Silverstone-ban

Talma csak az ötödik sorból vághat neki a Brit GP-nek, gondjai vannak a pálya első felében

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Szöveg: Faster Management

Az angol időjárás változatos, ezt tudtuk, most bizonyítja is mindezt a szigetország. Tegnap sütött a nap, majd jött az eső, ma reggelre téli hideg érkezett a pályára.

Talmácsi Gábor nagykabátban dideregve megjegyezte az egyik helyi biztonsági embernek, hogy hirtelen milyen hűvös lett, ő csodálkozva csak annyit mondott: „Pedig most teljesen nyárias a klíma…”

A délelőtti szabadedzéseken a hosszas esőzés miatt nem volt tapadás a pályán. Talmácsi Gábor először a száraz beállításokkal ismerkedett, majd kért néhány változtatást. A magyar versenyzőnek a silverstone-i aszfaltcsík második negyedében akadtak gondjai, a pálya második felében gyors volt. Talma végül délelőtt a tizenkettedik helyen zárt.

A délutáni időmérő edzésre a körülmények változatlanok maradtak. Talmácsi motorja nem volt továbbra sem az igazi, a magyar versenyző próbált egy jó kört kierőltetni a gépből, de nem igazán sikerült. A motor a pálya első felében folyamatosan kisodródott a kanyarokban, nem sikerült az ideális íven tartani. A bokszkiállások során a mérnökök változtattak néhány dolgon, de érdemi előrelépés nem történt. A végsebesség tekintetében nem rossz a Speed Up, Talma a második leggyorsabb volt a mezőnyben a kvalifikáció során. Talmácsi Gábor holnap a tizenkilencedik helyről rajtolhat, Andrea Iannone tizenhatodikként vághat neki a tizennyolc körös Brit Nagydíjnak. Vasárnap a Moto2 kategória versenyével indul a program, magyar idő szerint 12:15 órakor.


Nagyon gyors Talma motorja, de egyelőre – ezen a pályán – nem elég kezes

19. TALMÁCSI GÁBOR – 2’11.177

Nem vagyok túl boldog a mai eredmény miatt, valami komoly változtatásra lesz szükség holnapra. A pálya első felében akármit próbálok, nem tudok rendesen elfordulni, a pálya második részén nem jelentkezik ilyen nagymértékben a probléma. Le Mans-ban sikerült rossz rajtpozícióból előrelépnem, holnap is minden tőlem telhetőt meg fogok tenni. Nem lesz könnyű”


Nehéz verseny vár Gáborra, megint hátulról indulva kellene nagyot alkotnia

2010. június 19, Brit Nagydíj, Silverstone, időmérő edzés 

1. Claudio CORTI          2’09.624
2. Jules CLUZEL            2’10.037
3. Stefan BRADL            2’10.413
4. Julian SIMON            2’10.419
5. Yonny HERNANDEZ    2’10.475
16. Andrea IANNONE     2’10.846
19. TALMÁCSI GÁBOR    2’11.177


Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending