Connect with us
Suzuki

Hírek

Talma videón értékeli ez elmúlt 5 futamot

Assenben az első edzésen a 9.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Gábor ezen a videón a Moto2 kategória szépségeiről és nehézségeiről beszél, ma viszont az első szabadedzésen a kilencedik lett.
Nézzétek meg és írjatok neki a kommentekben!

Talma értékel Silverstone után:
Ez pedig a mai közlemény:

Négy nappal az Angol Nagydíj után újra motorra ül a Gyorsasági Motoros Világbajnokság mezőnye, a helyszín ezúttal Hollandia. A versenyzőknek hétszáz kilométert kellett utazniuk egy kis napsütésért, Assen igazi nyári időjárással fogadta a bukósisakos hősöket. Megszokott módon Assenban minden egy nappal hamarabb van, így a versenyt szombaton rendezik majd.

Talmácsi Gábor hétfőn reggel indult el Silverstone-ból Hollandiába. Az Assen TT-re érkezve bejárta a pályát, ahol kiderült, hogy van néhány kanyarkombináció, amely változott, de lényegében nagy újítások nincsenek. Ezt követően a magyar világbajnok tartott egy hosszabb egyeztetést a mérnökeivel, ahol leszűrték az eddigi öt verseny tapasztalatait, és átbeszélték mire lesz szükség a szezon eredményes folytatásához.
Ma egy szabadedzésen próbálhatták motorjaikat a versenyzők. Talmácsi Gábor magabiztosan vágott neki a gyakorlásnak, és az edzés elején a leggyorsabb kör is az övé volt. Végig a legjobbak közé tartozott, jó ritmusban száguldott az asseni aszfaltcsíkon. Megpróbált egyedül minél több kört teljesíteni, csak a tréning végén motorozott együtt csapattársával. Talmácsi végül a kilencedik helyen zárta az edzést, a Fimmco Speed Up olasz versenyzője, Iannone volt ma a leggyorsabb.

 

9. TALMÁCSI GÁBOR – 1’40.574

– A motor sokkal jobban működik, mint az előző versenyen. A ritmusommal is elégedett vagyok, sok kört tudtam ezen az edzésen motorozni. Nem a végén futottam a leggyorsabb körömet, mert akkor használt gumikon voltam, úgy gondolom maradt még bennem bőven holnapra.

 
2010. június 24., Holland Nagydíj, Assen, első szabadedzés
1. Andrea IANNONE           1’39.573
2. Toni ELIAS                    1’39.795
3. Ratthapark WILAIROT    1’40.172
4. Shoya TOMIZAWA          1’40.218
5. Jules CLUZEL                 1’40.307
9. TALMÁCSI GÁBOR          1’40.574

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending