Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma újra Moto2-es motoron!

Az utóbbi idők legértékesebb híre Talmával kapcsolatban

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Talmácsi Gábor Média

Ugyan a magyar világbajnok idén nem tagja a MotoGP mezőnyének, a csapatok, a szakemberek nem feledkeztek meg róla. 4 futamot követően az istallók folyamatosan dolgoznak, fejlesztenek, tesztelnek. Így tett Andrea Iannone alakulata a Speed Master Team és az Ioda Racing, akik zártkapus  kétnapos privát tesztet szerveztek a brnoi pályára. Talmácsi Gábor jelenleg is remek kapcsolatot ápol Tommaso Raponival (Iannone főmérnökével), Giampiero Sacchival (Ioda Racing csapatfőnökével) és Massimo Branchinivel (az Ioda Racing futómű specialistájával), akiktől meghívást kapott a tesztre, hogy szakmai meglátásaival segítse a munkát, így kedden este Brnoba utazott.

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Először is nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy én is részt vehettem a teszten. Jó volt látni a munkát, a sürgést-forgást a boxban és bár furcsa volt kívülről szemlélni a történteket, a csapatok kikérték szakmai véleményemet, amikkel igyekeztem maximálisan a segítségükre lenni. Iannone és édesapja nagylelkűségükről tettek tanúbizonyságot, amikor felajánlották, hogy próbáljam ki Andrea motorját. Nem kellett kétszer mondani. 🙂
Visszaérve a boxba rögtön megosztottam a tapasztalataimat a csapattal, amik egybevágtak azzal, amit Andrea is érez motorozás közben. Fantasztikus volt újra világbajnoki technikán ülni. Sok információra tettem szert, ami ebben az időszakban kifejezetten jól jön, hiszen jelenleg is a jövőm építésén dolgozom.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending