Csatlakozz hozzánk

Hírek

TALMA TÖRÖTT KÉZZEL IS INDULNI AKAR

USA, INDIANAPOLIS – 2. nap
 
 
 
 

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Nem így tervezte világbajnokunk a hétvégéjét, de minden tőle telhetőt megtesz, hogy a maximumot nyújtsa, így sérülten is. A mai edzések végre szárazon folytak, azonban délelőtt Talma csak a 29. lett. Nem töltött túl sokat a pályán, többször is mutatták, hogy kezét jegelik a boxban. Az időmérőre a CNN esőt jósolt, de nem lett belőle semmi, így borítékolható volt, hogy nem a tegnapi eredmények döntenek majd a rajtsorrendről.
 
Talmácsi is kesztyűt húzott, bal kezére jóval nagyobbat a megszokottnál, és igyekezett minél gyorsabb kört teljesíteni.
 
A motorerővel nem volt gond, viszont a beállításokkal igen. Folyton „összecsuklott” az Aprilia eleje, nem fordult jól és a tapadás sem volt megfelelő. Az orvoslásra kipróbálták a nagyobb kerekeket, ezzel azonban még rosszabb lett a helyzet, így hiába próbált az utolsó körében javítani Talmácsi, ismét elcsúszott. Szerencsére most nem sérült meg, viszont a 16. helyen zárt, ami holnap a 4. sort jelenti majd.
A szabadedzést követően megkezdtek nála egy speciális terápiát, melynek célja a gyulladás csökkentése és a fájdalom csillapítása. Ezt a verseny előtt még kétszer megismétlik, majd érzéstelenítéssel áll rajthoz, mert az nem kérdés, hogy Talmácsi rajthoz akar állni.
 

Talmácsi Gábor nyilatkozata:
Úgy látszik ez egy ilyen hétvége. Dolgoznunk kell még a beállításokon, melynél a plusz cél az, hogy olyan megoldást találjunk, ami nem terheli annyira a törött kezemet. Nem lesz könnyű verseny, de igyekszem kihozni belőle a legtöbbet.


2. időmérő eredménye, rajtsorrend:

1. Espargaro 1.50.475
2. Di Meglio 1.50.844
3. Bradl 1.50.878
16. Talmácsi 1.52.170

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending