Csatlakozz hozzánk

Hírek

TALMA TÖRÖTT KÉZZEL IS INDULNI AKAR

USA, INDIANAPOLIS – 2. nap
 
 
 
 

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Nem így tervezte világbajnokunk a hétvégéjét, de minden tőle telhetőt megtesz, hogy a maximumot nyújtsa, így sérülten is. A mai edzések végre szárazon folytak, azonban délelőtt Talma csak a 29. lett. Nem töltött túl sokat a pályán, többször is mutatták, hogy kezét jegelik a boxban. Az időmérőre a CNN esőt jósolt, de nem lett belőle semmi, így borítékolható volt, hogy nem a tegnapi eredmények döntenek majd a rajtsorrendről.
 
Talmácsi is kesztyűt húzott, bal kezére jóval nagyobbat a megszokottnál, és igyekezett minél gyorsabb kört teljesíteni.
 
A motorerővel nem volt gond, viszont a beállításokkal igen. Folyton „összecsuklott” az Aprilia eleje, nem fordult jól és a tapadás sem volt megfelelő. Az orvoslásra kipróbálták a nagyobb kerekeket, ezzel azonban még rosszabb lett a helyzet, így hiába próbált az utolsó körében javítani Talmácsi, ismét elcsúszott. Szerencsére most nem sérült meg, viszont a 16. helyen zárt, ami holnap a 4. sort jelenti majd.
A szabadedzést követően megkezdtek nála egy speciális terápiát, melynek célja a gyulladás csökkentése és a fájdalom csillapítása. Ezt a verseny előtt még kétszer megismétlik, majd érzéstelenítéssel áll rajthoz, mert az nem kérdés, hogy Talmácsi rajthoz akar állni.
 

Talmácsi Gábor nyilatkozata:
Úgy látszik ez egy ilyen hétvége. Dolgoznunk kell még a beállításokon, melynél a plusz cél az, hogy olyan megoldást találjunk, ami nem terheli annyira a törött kezemet. Nem lesz könnyű verseny, de igyekszem kihozni belőle a legtöbbet.


2. időmérő eredménye, rajtsorrend:

1. Espargaro 1.50.475
2. Di Meglio 1.50.844
3. Bradl 1.50.878
16. Talmácsi 1.52.170

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending