Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma tegnap és ma teszteli a 250-est

Gabesz új rajtszáma: 28

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye
Talmácsi Gábor számára nagyon eredményes nappal kezdődött az újabb tesztelés, mely alkalmával ismét gyári RSA Apriliája nyergébe szállhatott. A teszt a valenciai Ricardo Tormo pályán zajlott, mely egyébként az Aprilia gyár Superbike-os versenyzői számára lett szervezve, de az Aspar csapat három 250cc-s pilótája is lehetőséget kapott a gyakorlásra.
Nagyon szép idő volt ma egész nap, 17 fok, napsütés, azonban késő délutánra már nagyon lehűlt a hőmérséklet és holnapra már nem is várható hasonló idő, csupán maximum 12-13 fok.
Talmácsi Gábor 41 kört teljesített és körről körre jobb időket ért el, pedig nem ez volt az elsődleges céljuk, viszont kölcsönhatással van a két dolog egymással, hiszen ha jók a beállítások, akkor könnyebb jobb köröket menni.
A köridőket a csapatok mérték, így a nem hivatalos eredmények:

Bautista 1.37.1
Talmácsi 1.38.0
Di Meglio 1.38.8

Talma 2008 november 250-es aprilián

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Nagyon elégedett vagyok a mai nappal. Sokkal kevesebb problémánk volt, mint az első teszt alkalmával, sokkal gyorsabb voltam a ritmusom is sokkal jobb volt. Folyamatosan sikerült javítanunk a beállításokon, de még mindig nem az igazi a motor. A kigyorsításoknál adódnak még gondjaink, illetve motorikusan is kicsit gyenge a gép, de holnap kipróbálunk egy új blokkot, amitől javulást remélünk. A nap végén összehasonlítottuk a telemetria eredményeimet Alvaro Bautistáéval és mindössze 2 kanyarban van eltérés a kettőnk vezetési stílusa között. Tudjuk, hogy min és hol kell változtatnunk, hogy még előrébb lépjünk. A csuklóm sajnos most is fájt, nem is gondoltam volna, hogy ennyi kezelés, pihentetés után még mindig jelentkezni fog a fájdalom, ha el kezdem terhelni. Holnap folytatjuk a munkát. Valamivel rosszabb idő várható a mainál, de csak az foglalkoztat, hogy menjünk előre, tapasztaljunk.

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending