Csatlakozz hozzánk

Hírek

Talma tegnap és ma teszteli a 250-est

Gabesz új rajtszáma: 28

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD
Talmácsi Gábor számára nagyon eredményes nappal kezdődött az újabb tesztelés, mely alkalmával ismét gyári RSA Apriliája nyergébe szállhatott. A teszt a valenciai Ricardo Tormo pályán zajlott, mely egyébként az Aprilia gyár Superbike-os versenyzői számára lett szervezve, de az Aspar csapat három 250cc-s pilótája is lehetőséget kapott a gyakorlásra.
Nagyon szép idő volt ma egész nap, 17 fok, napsütés, azonban késő délutánra már nagyon lehűlt a hőmérséklet és holnapra már nem is várható hasonló idő, csupán maximum 12-13 fok.
Talmácsi Gábor 41 kört teljesített és körről körre jobb időket ért el, pedig nem ez volt az elsődleges céljuk, viszont kölcsönhatással van a két dolog egymással, hiszen ha jók a beállítások, akkor könnyebb jobb köröket menni.
A köridőket a csapatok mérték, így a nem hivatalos eredmények:

Bautista 1.37.1
Talmácsi 1.38.0
Di Meglio 1.38.8

Talma 2008 november 250-es aprilián

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Nagyon elégedett vagyok a mai nappal. Sokkal kevesebb problémánk volt, mint az első teszt alkalmával, sokkal gyorsabb voltam a ritmusom is sokkal jobb volt. Folyamatosan sikerült javítanunk a beállításokon, de még mindig nem az igazi a motor. A kigyorsításoknál adódnak még gondjaink, illetve motorikusan is kicsit gyenge a gép, de holnap kipróbálunk egy új blokkot, amitől javulást remélünk. A nap végén összehasonlítottuk a telemetria eredményeimet Alvaro Bautistáéval és mindössze 2 kanyarban van eltérés a kettőnk vezetési stílusa között. Tudjuk, hogy min és hol kell változtatnunk, hogy még előrébb lépjünk. A csuklóm sajnos most is fájt, nem is gondoltam volna, hogy ennyi kezelés, pihentetés után még mindig jelentkezni fog a fájdalom, ha el kezdem terhelni. Holnap folytatjuk a munkát. Valamivel rosszabb idő várható a mainál, de csak az foglalkoztat, hogy menjünk előre, tapasztaljunk.

 

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending